Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

2 Adet Kaplumbağa ile komple sistem

Cvp: 2 Adet Kaplumbağa ile komple sistem

kullanmadıysan dedim. artık geçmiş. ilerde karantina akvaryumu olarak kullanırsın.

dişsize kurim diyom abi nasıl olur ısırıp duruyorya erkeklerin cinsel organını anlatmıştım hani onunla ilgili durumu ben sana..

o zaman ayırman yerinde olur.

veterinerde öyle dedi telefonda anlattım sordum ya yeriniz varsa tamamen ayrırın yada günde bir saat kalsın diğer vakitlerde diğer bakacağınız kapta dursun böylelikler kavgalar azalır dediki zaten ondan başka kavga eden yok :)

bir saat ayırma ile olacak iş değil tamamen ayrı tutulmalı. erkekler 15 cm kabuk boyuna gelene kadar da ayrı tutulup sonra bir deneme yapılabilir.

abi tamamen ayırcak yerim yok ondan veteriner öyle bir tavsiyede bulundu ve erkeklerim 11-12 cm boyları..diğer erkek büyük 13 cm

işte onun için söylüyorum ekstra hayvan alma diye mecburen ayırman gerek. erkeklerin cinsel organlarına hasar verirse durum daha kötü olur. ciddiyetine göre operasyon bile gerekebilir. kuyruk ucu kopsa sorun olmaz ama bu ciddi anlamda sorun. yada sahiplendirme yoluna gideceksin.

abi 2 haftadır gözlemliyorum ısırma olayları olmuyor çünkü benimkiler onun orda olduğunun bilincinde ondan çıkarmıyorlar :)yada dişsiz uyurken çıkarıyorlar

İlan yenilendi.

http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-aksesuarlar-surungen-komple-hersey-dahil-dolapli-300-lt-teraryum-kaplumbaga-hediyeli-208204111/detay/

güncel

Güncel - http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-aksesuarlar-surungen-komple-hersey-dahil-dolapli-300-lt-teraryum-kaplumbaga-hediyeli-208204111/detay/

Geri