Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol![font=Tahoma, Geneva, sans-serif] tesekkurler hocam sizinle ne zaman bulusabiliriz yarin umraniye meydana gelebilirim siniz icinde uygunsa saat 4 drn sonra gelebilirim[/font]nick burns' Alıntı:ampül de alma soft da var şeffaf da var fazla , derece de var onuda alma istersen yada sonra alırsın
nick burns' Alıntı:4 den sonra gelirim gelmesine de kargo da gelicek biraz ona bağlıyım açıkcası, ben zamanlayıcıyı ikea dan almıştım o ara iki tanesi 20 lira gibi bişeydi sitesinden kontrol et istersen hem fiyatını hemde ümraniye de stoğu varsa ordan temin edersin yakın sana zaten
yalnız ikea dakilerin zaman aralığı 30 dakikadır
nick burns' Alıntı:mustafa ben sana dediklerimi hazırladım;
pazartesi beklediğim kargo demin anca gelebildi :realmad:
bugün yarın öbür gün hangi gün müsaitsen ayarlayalım facebook dan ekle ad soyad aynı isim benzeri filanda yok ordan konuşuruz
iç filtre için 400-500 lt/h lık var elimde bir tane ama süngeri yok bir tane daha var 22 watlık o 1500 lt/h üstü ama çok gürültülü yatak odası filanı bırak içerdeki odadan filan duyuluyor
boşta da bir lamba var ama yani kıskaçsız seramik duylu 60 watt kaldırıyor hani idarelik bişi onuda eklerim ister
nick burns' Alıntı:ha tanda aldıysan köfteciler bana 20 den satmışlardı o etrafında ki tırnak gibi şeylere basıyorsun içe çöküyor çökük aralıklarda çalışıyor, bugün bende http://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/aydinlatma/sabit-ledli-aydinlatmalar/70291232/jansjo-ledli-usb-lamba.aspx aldım gece lambası vs için 0.3 watt yakıyor canavar gibi ışık veriyor
100X50 olaydı iyiydi dolap, altına mdf önden 5cm arkadan 5 cm olarak deneyebilirsin ama risk her zaman var
sanırım 1-2 tane daha alıcam bu ledden fiyatıda led ampül fiyatı nerdeyse