Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

3-3,5 cm kapluş ne kadar beslenmeli

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pluiesas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kuru alana anca yemi sallarsam çıkıyo o da canı isterse bazen genelde yarıya kadar çıkıp orda dinleniyo veya tutunup suda lambayı açıyorum ön tarafa kolay kolay gelmiyo hep ılıpın vurmadığı yerlere gitmeye çlaışıyp o yüzden bazen kapatıyorum ama şu an açık alışmasını bekliyorum yemde yani versek 80 tane yicekmis givi öyle bi yüzüyo ki şap şap su sesini duyarsınız yem istiyo sürekli gördüğü an kabı deliriyo insana çok alıştı elimi nereye koysam oraya yüzüyo ve hep aö çokta hareketli maşallah ama tam ne kadar beslenmlei bilmiyorum sabah 3-4 yuvarlak yem 2 gammarus yemis sanırım annem vermis yem yemiyodu alıştı üç gündür yiyor tam miktar nası yapalım bilmiyorum biraz büyüdü ama çok degil 3 hucuk 4 cm civarıdır

Ekli dosyalar

• IMG_8694.webp
    IMG_8694.webp
    634.2 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG_8693.webp
    IMG_8693.webp
    459.1 KB · Görüntüleme: 4
kuru alana anca yemi sallarsam çıkıyo o da canı isterse bazen genelde yarıya kadar çıkıp orda dinleniyo veya tutunup suda lambayı açıyorum ön tarafa kolay kolay gelmiyo hep ılıpın vurmadığı yerlere gitmeye çlaışıyp o yüzden bazen kapatıyorum ama şu an açık alışmasını bekliyorum yemde yani versek 80 tane yicekmis givi öyle bi yüzüyo ki şap şap su sesini duyarsınız yem istiyo sürekli gördüğü an kabı deliriyo insana çok alıştı elimi nereye koysam oraya yüzüyo ve hep aö çokta hareketli maşallah ama tam ne kadar beslenmlei bilmiyorum sabah 3-4 yuvarlak yem 2 gammarus yemis sanırım annem vermis yem yemiyodu alıştı üç gündür yiyor tam miktar nası yapalım bilmiyorum biraz büyüdü ama çok degil 3 hucuk 4 cm civarıdır
@cem

Standart sabah 7 akşam 7 olmak üzere 12 saattir. Yazın gün uzadığı için sabah 6 akşam 8 şeklinde uzatılabilir.

Bu hayvanlar tan yeri ağarmasıyla uyanıyor hava kararınca uyuyorlar.

Standart sabah 7 akşam 7 olmak üzere 12 saattir. Yazın gün uzadığı için sabah 6 akşam 8 şeklinde uzatılabilir.

Bu hayvanlar tan yeri ağarmasıyla uyanıyor hava kararınca uyuyorlar
Yani ortlama gündüz 7 saat akşam 7 saat açık kalması gerek lambasının

Yemde ölçüyü aşmıyoruz. Kış uykusuna yatan ve yağ depolayan grup hayvanlardan oldukları için doyma eşikleri yüksektir. Ama aşırısı da hazımsızlığa neden olur ve kusarlar.

Yemler ne marka?

Ortamda hareket varsa çıkmazlar. O da boş olduğunda çıkıyorlardır. Rahat etmeleri açısından oda kapısı kapalı olursa daha rahat hareket ederler.

Yemde ölçüyü aşmıyoruz. Kış uykusuna yatan ve yağ depolayan grup hayvanlardan oldukları için doyma eşikleri yüksektir. Ama aşırısı da hazımsızlığa neden olur ve kusarlar.

Yemler ne marka?

Ortamda hareket varsa çıkmazlar. O da boş olduğunda çıkıyorlardır. Rahat etmeleri açısından oda kapısı kapalı olursa daha rahat hareket ederler.
yemler kız arkadaşımda şuan tostosta onda o sabah gerekli bilgileri verecektir kullanıcı adlarımız aynı olduğu için karışıklık olmasın. Ama hatırladığım kadarıyla dajana gamarus ve yuvarlak boncuk gibi bir yemi daha vardı oda iyi bir markaydı sizin önerdiklerinizde sabah detaylı bilgi verir kız arkadaşım

Geri