Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

3d yazıcı filamenti suyu zehirler mi

Malzemenin suya direnci nedir? Salınımı var mı?

Strafor gibi yumuşak mı?

Daha önce görmediğim için fikrim yok.

Malzemenin suya direnci nedir? Salınımı var mı?

Strafor gibi yumuşak mı?

Daha önce görmediğim için fikrim yok.
hocam bende bilmiyorum ama internetteki 800tl lik kara alanlarını 100tl ye maalediliyor fakat internetten yaptığım araştırmada suya salınım yapma riski çok yüksek yazıyor o yüzden olmaz mış

hocam bende bilmiyorum ama internetteki 800tl lik kara alanlarını 100tl ye maalediliyor fakat internetten yaptığım araştırmada suya salınım yapma riski çok yüksek yazıyor o yüzden olmaz mış
Kullanılan hammaddeye göre değişir o durum ben abs kullanarak kendi kaplumbağama dinlenme alanı yaptım ve ayarlamalırını yaptığımda 50 tl den daha az bir maliyet tuttu. Abs kullanmamın sebebi de piyasadaki çoğu plastik şey zaten abs den üretilmesi. Pla da kullanılabilir, pla tamamen doğal olan mısır nişastası gibi ürünlerden üretiliyor.

Kullanılan hammaddeye göre değişir o durum ben abs kullanarak kendi kaplumbağama dinlenme alanı yaptım ve ayarlamalırını yaptığımda 50 tl den daha az bir maliyet tuttu. Abs kullanmamın sebebi de piyasadaki çoğu plastik şey zaten abs den üretilmesi. Pla da kullanılabilir, pla tamamen doğal olan mısır nişastası gibi ürünlerden üretiliyor.
hangi filamenti kullanıyım hocam abs mi pla mı

Ürün suya salınım yapmamalı ve yumuşak olmamalı. Alg ve yosun bağlama durumlarında kokusu hayvanları cezbeder. 7 cm kabuk boyu sonrası koparıp yemeye çalışırlar. Onun için straforu da sadece yavru hayvanlarda kullanırız. Playı bilmiyorum. Görmedim. 3D olayına yakın değilim.

Geri