Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!hocam bende bilmiyorum ama internetteki 800tl lik kara alanlarını 100tl ye maalediliyor fakat internetten yaptığım araştırmada suya salınım yapma riski çok yüksek yazıyor o yüzden olmaz mışMalzemenin suya direnci nedir? Salınımı var mı?
Strafor gibi yumuşak mı?
Daha önce görmediğim için fikrim yok.
Kullanılan hammaddeye göre değişir o durum ben abs kullanarak kendi kaplumbağama dinlenme alanı yaptım ve ayarlamalırını yaptığımda 50 tl den daha az bir maliyet tuttu. Abs kullanmamın sebebi de piyasadaki çoğu plastik şey zaten abs den üretilmesi. Pla da kullanılabilir, pla tamamen doğal olan mısır nişastası gibi ürünlerden üretiliyor.hocam bende bilmiyorum ama internetteki 800tl lik kara alanlarını 100tl ye maalediliyor fakat internetten yaptığım araştırmada suya salınım yapma riski çok yüksek yazıyor o yüzden olmaz mış
hangi filamenti kullanıyım hocam abs mi pla mıKullanılan hammaddeye göre değişir o durum ben abs kullanarak kendi kaplumbağama dinlenme alanı yaptım ve ayarlamalırını yaptığımda 50 tl den daha az bir maliyet tuttu. Abs kullanmamın sebebi de piyasadaki çoğu plastik şey zaten abs den üretilmesi. Pla da kullanılabilir, pla tamamen doğal olan mısır nişastası gibi ürünlerden üretiliyor.