Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

70 Litrelik akvaryum .

bora

Yeni Üye
Merhaba abilerim ablalarim ben 70 Lt akvaryum aldim. Icinde kaplumbaga besliycem catlakti duzelttim. Yarindan sonra kaya tuzu ile temizliyicem. Ve kaplumbağaları akvaryuma koyicam. 2 gun sonra her sey hazir elimde 50 wat gucunde bir su ısıtıcısı ve 110 wat gucunde bir kuru alan isiticim var. Sus olarak bir tane agacim ve gemim var. Kapluslar yaklaşık 1.5 yasindalar nasil bakmami tavsiye edersiniz ekipmanlar yeterlimi ? Birde petshoptan bir vitamin aldim ama son kullanma tarihi sökülmüş acaba kullansam bir sorun cikarmi ??

Cvp: 70 Litrelik akvaryum .

ısıtıcıın markası nedir ? tetra , sera . eheim .. değilse biraz zorlanabileir 75 wat ısıtıcı alman gerekbilir ama yinede kullan ısıtıcıda siyahlanma gördüğü an kapat anlattığın süsler büyük ihtimalle doğal değil onun yerine ipek bitki mango koku ce silis kum tercih et .... vitaminin markası nedir ?

bu arada kuru alanın kaçma payı eklenırse ısıtcı sorun olmaz .... aklıma yenı geldi .... :D

vitamının kullanma tarihi kopartılmış olabilir bazı petshopular kar için her şeyi yapıyor petsopçuya tekrar ura başka yemlerde kullanma tarihi yazıyormu bak

Oncelikle selmlar isitici cin Mali kuru alan florasani 50 Hz vitamin olarak medokopet

Isitici markasi supmersible kuru alan isiticisi yani

kuru alan sayesinde su 50 lt civarında olacak. 50 watt uygun. vitamini hiç duymadım onu iade et. tarihide yok. kuru alan ısıtıcısı max 60 W olacak sarfiyatsız veya çubuk florasan olmaz. hertz'e bakmayacaksın watt önemli. gemiyi koyma yelken ucu gece karanlığında gözüne dalaşır. ve akvaryumu daraltır.

1.5 yaşından ziyade kabuk boyları ne kadardı Bora ? 70 litrelik akvaryumda bir müddet yetse de ilerde ideal kapasite ayarlaman gerekecek.

40-60 W arasından çıkmamak gerekir kuru alan ısıtıcı ampulde ve soft olması önemli. Diğer türdeki ampuller gözlerine zarar verebilir.

Cem abi gibi bende hiç duymadım o vitamini. İade edip hem son kullanma tarihini bildiğin hem de bilindik bir vitamin temini iyi olur.

Hayvanlar en azından 8 cm boydadırlar. En iyi ihtimalle yaz başına kadar götürür. Diğer konulara arkadaşlar değinmiş.

Dezenfektan ve vitamin karışımı birşey mi bu ürün? Ne olduğunu internette kavrayamadım.

seneye bu zamana kadar götürür.

1,5 yaş için hayvanlar çok küçük. 10 cm olmaları gerekirdi. Gelişimleri geri kalmış.

Geri