Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

acil yardım akciğer enfeksiyonu

Cvp: acil yardım akciğer enfeksiyonu

Birkaç gün önce suda baya çırpınıyordu öyle görünce sevindim hızlı yüzüyordu baya çünkü çoğunlukla hareketsiz duruyor ve hep suyun içinde uyuyor yan tabiki surekli yan duruyor zaten kaya ile ısıyıcı arasında yan uyuyor 1 aydır oluyor hasta ne zor hastalıkmış

Akciğer enfeksiyonu tedavisi ayları bulan hastalıktır. O kaya yerine başka birşey bulmalısın alttan soğuk almasın. CD kabından vantuz ile yapabilirsin. Youtube da videosu var. CD' den kuru alan yapımı diye aratırsın. Bu forumda da olacaktı.

Kaya taştan değil plastık gibi ama kaplaması derzle yapmışlar sanırım yani öyle birşey pek anlamıyorum ama soğuk alacağı bişe değil içine su aldığı için ısınıyor değişik birşey tesadüfen buldum :)

Geri