Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Kabuk boyu 3cm dedikleriniz Atakan petshopta satılıyor orası güvenli mi axolotl yemi mi almalıyımEvet ayları bulur.
Reptomin baby şu an piyasada yok. Yerine omega one juvenile turtle sticks yada tropical axolotl yem alabilirsiniz.
3 gammarus az. Hayvanın kabuk boyu kaç cm?
Teşekkürler hemen yemin siparişini veraceğim fakat axoltl yemi mü almalıyım?Gammarusu 3 cm ise 4 adet verin. Stick yemi büyükse 1 adet ufaksa iki adet.
Atakan petshop alışveriş yaptığımız firmalar arasında en uygunlusu. Güvenlidir.
Tamam teşekkürlerTropical axolotl veya omega one juvenile turtle sticks alabilirsiniz.
Kireç demiştiniz değilmi yoksa mantarmı bide ölümcül olabiliyormu kireçNormal sınırlar içinde büyümüş. Hatta yavru hayvanlar için üst sınır bile diyebiliriz.
Aynen bakımına devam edin.
Birde neden olabiliyor sizce?Kireç demiştiniz değilmi yoksa mantarmı bide ölümcül olabiliyormu kireç
Merhaba cem bey son foruma girisimden biraz zaman gecti kaplumbagam nasıl gorunuyor sizce ilerleme var mı?ve kaplumbağam 3,5cm olmus ben en son yazdıgımda 3cmydi
Teşekkürler yani küçük kaplumbağam ölmeyecek mutlu oldum açıkçasıKireç yoğun olursa ara çizgileri kapar plakaların açılıp atılmasını önler. Plakalar katmanlaşarak tepe yapar. Büyürken kabuğa baskı yapıp iç ve dış bükey deformasyonlara neden olur. Öldürmez.
Kireçli su kullanıldığında olur hayvan her kuru alana çıktığında su buharlaşır ve kireç tortusu kabukta kalıp zamanla taşlaşır.
Bir şey soracağım benim arabayla seyahata çıkmam gerekiyor ve leydiyi(kapplumbağam)sizce ne yapabilirim çünkü yolculuk sırasınca kucagımda duracak fakat mümkün olabildiğince az sallandırmaya calısacağım en güvenli ve rahat yöntem nedir sizce?Fiziki olarak birşey gözükmüyor. Göz ve kulaklar sağlam.
Yolculuk süresi 5 saat olacak yanımda daha küçük bir akvaryum götüreceğim 4gece 5.günün sabahı tekrar yola çıkacağımKaç günlüğüne gideceksiniz? Yolculuk süresi ne kadar olur tahmini?