Mevlut03
Bronz 5 Üye
Evet hocam öldü mü? Yani emin miyiz?Hayvan şişmeye başlamış.
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Evet hocam öldü mü? Yani emin miyiz?Hayvan şişmeye başlamış.
Isıtma lambası için marka ve model önerebilir misiniz? Gelip geçici bir heves için bakmıyorum bu yavrulara gerçekten sevdim ve bir kaç tane alıp akvaryumu ilerde büyütmek isterim. İçerisinde ki derece kaç olmalı. Su ısıtıcısını 29 dereceye ayarladım kış uykusuna yatmasınlar diye.Hayvan akciğer enfeksiyonu olmuşsa ileri safhada halsizlik yüzmede zorlanma ve ters dönüp bir daha düzelememeden kaynaklı olabilir. Akciğer enfeksiyonundan kaynaklı ölümler yüksek oranda boğulma kaynaklıdır.
Elektrik çarpmasına benzemiyor. Onda da boyun ve bacaklarda şişme olur ama deride kızarıklıklar olur.
Karaciğer yetmezliğinde baş taraf çukur şişer, böbrek yetmezliğinde arka bacaklarda şişme olur. Kabuk ve deri genelinde açık renk pembe vari kırmızılık olur bunlar yok.
Göz enfeksiyonu var ama bu ölmesi için sebep değil. Diğer taraftan akciğer enfeksiyonu belirtileri arasında göz enfeksiyonu da olabiliyor. Hayvan akciğer enfeksiyonundan ölmüş.
Diğer hayvan için ısıtma lambası alın. Lamba olmadığı için her kuru alana çıktığında hayvan soğuk yemiş.
Kabuk jelini çöpe atın. Faydası yok zararı var.Ekli dosyayı görüntüle 11065Ekli dosyayı görüntüle 11066kış uykusu mu! Kaplumbağa mı? Kayıp mı? Ettim ne olur birisi destek versin. 2 gündür su içinde. Eğer kış uykusunda ise su içinde mi? Durmalı yoksa kuru yere mi? Almalıyım. Su iç sıcaklığı 27 derecede idi. İki taneler birisi maşallah sağlıklı ama bu aşağıdaki resimler gibi. Umarım acil bir cevap gelir.
O attiginiz ampul olmaz ama lamba tutucu olur. Ampul olarak 42Watt halojen ampul almalısınız.Uva-uvb lambası var mı? Peki tam anlamadım sadece ünite var gibi görselde