Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Ağız içi renk değişimi

zey

Yeni Üye
Bugün kaplumbağamın ağzının için yeşil renkli olduğunu gördüm bir sorun var mıdır acaba?

Ekli dosyalar

• * Image 2025-05-19 at 16.56.34.jpeg
    * Image 2025-05-19 at 16.56.34.jpeg
    184.3 KB · Görüntüleme: 17
Metilen mavisi kullanıyormusunuz? Suyun fotoğrafını atar mısın.

Boyanmış.

Metilen mavisi ise fazla kullanmayın. Bunu yuttuğunda bağırsak florasındaki bakterileri de öldürür. Metilenin aşırısı da zararlıdır.

Metilen mavisi hiç kullanmadım sadece uzun süre şehir dışındaydım ve bakım verenler suyunu temizlememiş bu durumu gördüğümde suyu hayli kirliydi. şu anda renk değişimi yok dencek kadar az

O zaman o renk dekor vs. birşey varsa onu ısırdığı için bulaşmış olabilir. O rengi yapacak bir şeye bakın. Dekorsa çıkarın. Kafaya takmıştır bırakmaz.

• Beğen
Tepkiler: zey
Metilen mavisi hiç kullanmadım sadece uzun süre şehir dışındaydım ve bakım verenler suyunu temizlememiş bu durumu gördüğümde suyu hayli kirliydi. şu anda renk değişimi yok dencek kadar az
Siz yokken başka bir şeyle beslemiş olabilirler mi

• Beğen
Tepkiler: zey
akvaryumda dekor yok, kendi stick yemi ve gammarus dışında yiyecek vermemişler tahminim stick yemi biraz fazla dökmüşler suya hepsini yemediği için suda çözünmüş ve su çok kirlenmişti, günlük takibini yapıyorum şimdilik bir sıkıntı yok gibi gözüküyor, teşekkür ederim

Geri