Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Ağustos'un Yalnızlığı

Hahahah Neslihan çok iyi :)))
O nerede olduğunun farkında değil Ali Sarp demiştiya ABD saatiyle yaşıyor. Yaşarcan doğayı simüle edeyim derken fazla kaçırıp hayvanın memleketindeki saatide taklit etmiş :)
Özlemişim karikatürlerini :)

Uyumuştum şimdi ışığı kapamaya kalktım hala kuru alanda :) olivia erkek çıktı sanırım :D ellerine sağlık çok güzel olmuş

Cvp: Ağustos'un Yalnızlığı

:) Bildiğin kendi memleketine göre yaşıyor adam :D
Her ne kadar emin olmasam da sanirim Olivia Erkek Peter dişi olacak.
Şöyle bir fotoğrafımız var sizin de fikrinizi alalım :D
mailto:/2vsnfxe.jpg

Tırnaklar uzamaya başlamış bemce erkek kuyrukta belllinediyor hafif

Diside kuyruk cok uzun olabiliyor mesela benim disinin kuyrugu erkekler gibi uzundur kalinlik daha net sonucu veriyor cinsiyette
Kac cm idi neslihan ?

Bende turgaybora'nin sitesine göre yorumladım biraz, en son 8.7 cm gibiydi 1 ay önce. Bunun gelişimi de yavaşladı diğeri aynı hız devam. Kuyruk kısa ve kalın.

Abla cinsiyet yorumu 2cm e bakıyo.
Bu tarz şeyler çok hoşuma gitmişti.Saol Neslihan abla :haha: :w00t: :D:rolleyes:

az daha uyusun büyüsün sonra belli olur. hayvan karasızlık yaşıyor.

benim büyük olan erkek eşcinsel çıktı. diğer erkekle çiftleşmeye çalışıyor ne yapacağız bilmiyorum.

Cem Abi süpersin ya :D bizim mahallede vardı öyle bir durum kediler erkek erkeğe ilişkiye giriyorlardı :)

neslihan seninki erkek çıkarsa da kabulümüzdür. hayvan modern çağa ayak uydurdu. :smile:

:D Cem anlamıyorsun sanirim senin kaplumbağan Olivia olsun diye her yolu deniyor :D Gönül bu ne yapsın :D
Olivia hersekilde kabul edilir uysal hayvan zaten ama Peter dişi olursa ne yaparım bilmem :D canavar gibi :D Tam cadı olur.:33:

Daha zaman var, her türlü sürpriz olabilir Neslihan.

Bu erkek kaplumbağalar cinsel gelişimde konuyu keşfederken ayırtetmeksizin yaklaşıyorlar hemcinsine.Benim koyu yeşil res (hep dişi olayak sandığım ama erkek çıkan) diğer erkeğe ispatta bulunduğu ilk gün cumberland korkudan kuru alana kaçmıştı. İçeriden kuru alandaki tıkırtıyı duyup gittim, hayvan huzursuz olmuş hindistan cevizinin arkasına saklanmaya çalışıyordu. Sanırım kıyamet kopacak sandı.

Geri