sukaplumbagam1
Bronz 5 Üye
Merhaba. 17 cm boyunda bir kaplumbağam var. Karnında böyle bir pembelik gördüm dün. Bir hafta önce yoktu. Odadaki cam neredeyse hiç açılmıyor. Arada açsam da uzağında bayağı hiç cereyanda kalmadı. Forumdan biraz araştırdım belirtilerinden sadece bu renk değişimi var sanırım. Halsizlik iştahsızlık kuru alanda fazla durma batma vs. yok. Bir tek bu alttaki renkler kafama takıldı. Suyun sıcaklığını 28 derece yapın gibi yazılar okudum. Emin olmadan bir şey yapmak istemedim.
Genta damla alıp kullanmalı mıyım?
Dün ağzına bir damla reptivit damlattım bu pembeliği görünce onu kullanmalı mıyım?
Yemlerimiz Sera Raffy P ve Ahm Gammarus. Elimde bir de reptivit var. Her pazartesi sera raffy p deki kırmızı yemleri kafası ölçüsünde veriyorum. Lütfen bilgilendirirseniz çok sevinirim????????
Genta damla alıp kullanmalı mıyım?
Dün ağzına bir damla reptivit damlattım bu pembeliği görünce onu kullanmalı mıyım?
Yemlerimiz Sera Raffy P ve Ahm Gammarus. Elimde bir de reptivit var. Her pazartesi sera raffy p deki kırmızı yemleri kafası ölçüsünde veriyorum. Lütfen bilgilendirirseniz çok sevinirim????????