Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akciğer enfeksiyonu mu?

Cvp: Akciğer enfeksiyonu mu?

Kaplumbağa besleyen arkadaşlar var, bu şekilde konuştular. Şeker konusunda endişeliler. Normal vitamin alsam nasıl olur diyip hatta sera reptilin yada jbl aqua vitamin varsa yanınızda götürün.

kapluşlardan bir tanesi yem yedi sonunda hem de büyük bir iştahla bir baktım yemek arıyordu bir kaç tane kurt verdim hepsini de yedi gözleri de açık :t65y: çok mutlu oldum, bir de kafasında ki derinin bir kısmı çıkmış birazı kalmış acaba deri değişiminden mi bu şekildeydi diğerinde ise daha hiç bir tepki yok ama onun da azcık derisi yüzülüyormuş gibi

Yem yemesine çok sevindim :)
Şeffaf srkan deri parçalarıysa sorun yok. Bunlar deri değişimine bağlı eski derilerin soyulması.

kapluşların artık gözleri açık ve yemlerini de yiyorlar veteriner solunum yollarında hastalık olmadığını söylemişti o yüzden antibiyotik vermemişti şu an iyiler ve hareketliler arada kafalarını suyun yüzüne çıkartıp esniyor gibi ağızlarını açıyorlar kocaman. hapşırma da artık yok :t65y::t65y::t65y::t65y:

bir süre daha takip etmekte fayda var. suyunu temiz ve yeterli ısıda tutmaya dikkat et üşüyecekleri bir ortam oluşmasın.

Geri