Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!27 kullaniyodum ama arastirmalarima gore su isisini 30 yapin diyorlardi. oyle yaptim usumelerini istemiyorum diye. genelde kuru alanda vakit geciriyodu bugun ama simdi suda cok sukurSu ısısı 28 kuru alan ısısı 32 olacak.
Kuru alan ısısını ölçtünüzmü? 32 olacak.surekli yanlarindayim onlarla ilgileniyorum. hatta geceleri uyuyamiyorum endiselendigim ici
27 kullaniyodum ama arastirmalarima gore su isisini 30 yapin diyorlardi. oyle yaptim usumelerini istemiyorum diye. genelde kuru alanda vakit geciriyodu bugun ama simdi suda cok sukur
Hangi belirtiler var?bazilari var bazilari yok :/
cok tesekkur ederizgeçmiş olsun tosbiğe
biraz halsizlik, daha az yuzme ve egri yuzme. agzi acip kapama, yani zor nefes alma(artik nefes almaya calisirken ciyaklamiyor o gecti) hafif istahsizlik. kuru alanda daha fazla vakit gecirme. baska da yokHangi belirtiler var
cok tesekkur ederim hepsini mutlaka dikkate alacagimGentaya sabah akşam ikişer damla devam edin.
Hayvanlar ufak hekimin yapacağı birşey yok.
Su sıcaklığı 28 derece olsun lamba ısısı 32 derece. Gece de uyuyorlarsa lambayı bir iki cm yukarı kaldırın 31 dereceye düşürün. Gece uzun süreli uyuyacağı için aşırı sıcak su kaybına yol açmasın.
Sürekli başını ileri atıp ağzını açıyor ise hayvan son safhada demektir. Buda aldığınız süreden bu zamana gelen bir sürecin sonucudur. Bir anda son safhaya gelmez. Şu an yapacağımız yaşam süresini uzatmak. Akciğerlerindeki iltihabı atıp başını ileri atmayı bırakırsa bu olumlu gelişmedir. Kurtarma ihtimalimiz vardır.
Hayvana olabildiğince öğün dışı da yedirebildiğiniz kadar yedirin. Bünyesini güçlendirin.
Birkaç dakika haşlanmış kıyma parçası deneyin.