Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akciğer enfeksiyonu ve körlük

Cvp: AKCİĞER ENFEKSİYONU VE KÖRLÜK

durumum pek iyi değil açıkcası şuan ısıtıcı arıyorum bulabildiğim en iyisi .. mailto:/evcil-hayvan-petshop/kenis-k-366-isitici-100-watt-75786543 sizce nasıl ?

mailto:/evcil-hayvan-petshop/akvaryum-isiticisi-300-w-isi-ayarli-termostatli-76042446 birde bu var sizce hangisi bu 300 walt

Cvp: Akciğer enfeksiyonu ve körlük

Gerçekten eğer kesin ve net bi bilgiye sahipsem yorumda bulunuyorum ki zaten benimde bilmediğim konular var dış filtre olsun mantar olsun v.s. ki bu konularda da hiç yorumda bulunduğum görülmemiştir.bildiğim bi konuda bi kapluşun iyileşmesine faydam dokunabilirse ne mutlu bana tüm amacım bu sadece yanlış anlaşılmasın kesinlikle.kendim çok zor bi süreçten sonra iyileşme sağladığım ve tecrübe edindiğimden dolayı söylemiştim.suyuna antibiyotik dediğinden dolayı önerim bu oldu.anlıyorum ucuzda olsa bi tane şimdilik hemen temin.RS-electrical alabilirsiniz kaliteli olmasada uygundur fiyatı.arkadaşlar ısıtıcı konusunda sizi bilgilendircektir.

bunlar bütçenize uygun ama suyunuzun litresine göre kaç watt olucağını seçmelisiniz.

yaşarcan senin akvaryum kaç litre ?

70 litre akvaryumum şeref çok teşekkürler yanlış anlaşılma yok inşallah yardımınızla iyileşicek veterinere gittim 35 lira verdim elimde para oldugunda ilaçlarını aldım şimdi ısıtıcı almaya çalışıyorum bende isterim aslında 4 4 lük olsun akvaryumu ama malesef elimde değil.. :(

Şeref biliyorum fakülteden yardım alıyorsun. Bahsettiğimiz veterinerler zaten güvenilecek kişiler. Zaten benim bahsettiğim veterinerde senelerce kendi kaplumbağalarına baktı. Bu hayvanlar konusunda da daha donanımlı ayrıntılara girdi. Seminerler vs anlamında. Her söylediği kimsenin kesin kural değildir tabiki ama yöntem farklılıkları olabilir. Senin bahsettiğin yöntem zaten en sık uygulanan. Karşı çıkmamız söz konusu değil. Dediğin gibi bende hastalık daha bir gün önce belirti vermişti ve hemen müdahale ettik.

yaşarcan o zaman 100 lt'lik ısıtıcı alacaksın. ucuz yollu dersen rs'ler batar, roxin batar. o olmasa bile tam batanlardan alırsan iyi olur. akvaryumda uygun yer bulmanda kolay olur. internetten alacaksan juenpette güzel ürünler var.

suan rs sipariş etmeyi düşünüyorum üstlerde link vermiştim o uygun olurmu sence

yok o 300 watt o çok olur. 100 wattlığına bak. şuda güzeldir. sağlam kırılma derdi yok. ben rs'nin çeliğini 40 tl'ye almıştım.

mailto:/urun_detay.aspx?kat=243&urn=12862

300 watt ın bi zararı dokunurmu ısısını kendim ayarlıyorum sonucta kusura bakma bilgisizim bu konuda

ilerde 200-300 litrelik bir akvaryuma geçersen alınabilir. bu akvaryumda kullanabilmen için mesela 26 dereceyi yakalaman için bu ısıtıcıyı 20-21 gibi ayarlaman lazım, belki daha da az. boyu 35 cm'den büyüktür. belki 40 cm olabilir. buna uygun yer lazım. elektrik desen 3 katı gidecek. bana sorarsan 100 watt iyidir. uygun olanı da bu.

ben yeni yaptırdığım 300 litrelik akvaryuma jbl protemp 200 wattlık aldım.

hastalık geçirmemesi için soba kalorifer yanlarına koyun en azından su ısınır:33::133::148:

bende peteğin üzerine koydum bi süre plastik kapta iyileşti yarında ısıtıcım geliyo yere yapışanlardan sipariş ettim biraz daha pahalıydı ama dik koyucak alanım yoktu şimdi suyu soguk olsada neşelendi :)

Geri