Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akciğer enfeksiyonu

Cvp: Akciğer enfeksiyonu

mailto:/forum/Konu-akciger-ve-goz-enfeksiyonlari-tedavileri.html?page=2
bu konudan gerekli deneyimleri edinebilirsin.

Benim de minik 6 aylik kaplumbagamin kafasinda beyaz bir leke cikti. Mantar oldugundan suphelenip tuzlu su ile dolu kapta beklettim daha sonra goz sisikligini farkedip akciger enfeksiyonu oldugundan supheleniyorum. Lekenin ilk ciktigi gun suyun dibinde cok fazla beyaz pullar vardi. Sorun ne acaba gercekten minik kaplumbagam icin cok endiseliyim.

Göz şişikliği göz enfeksiyonu demektir. Bunun sebebi filtresiz akvaryum ve kirlilik, renkli yaşlar, salınım yapan yapay ürünler yada soğuk olabilir. Hangisi yada hangileri etkense ortadan kaldırılmalı ve tedavi edilmeli. Veteriner kontrolü iyi olur.

Cvp: Akciğer enfeksiyonu

göz şişikliği tuzlu suya bağlı olarak mı gelişti. her neyse gentagut damla alıp gözlerine günde 3 defa ikişer damla damlat.

Geri