5 aydır baktığım bir adet kaplumbağacığım var.
İlk başlarda bahçede yaşıyordu. Zaten bahçe hediye olarak verilmişti. Ama forumu farkettim ve üye olmadan takip etmeye başladım. Bahçede çok yaşamadıklarını öğrendim.
Hemen bir akvaryum aldım. Ama keşke biraz daha büyük alsaymışım. Şimdi pişmanım.
Akvaryum boyutları 30x20cm yükseklik ise 15 cm.
Akvaryumumda bir adet 15watt ısıtıcı dışında bir şey yok.
Filtre almak istiyorum, üzerine çıkıp dinleneceği bir aksesuar ya da platform almak istiyorum ama malesef akvaryum pek müsait olmuyor.
İnternetten satıcılara soruyorum, para kazanmak niyetinde olanlar ürün tavsiye ediyor.
Ama dürüst olanlar, o boyutta filtre olmaz diyor.
Bende bilen ve tarafsız birilerine danışayım dedim.
Akvaryum boyutlarını yukarıda vermiştim. Bu akvaryuma uygun filtre olur mu?
Bu akvaryuma uygun bir aksesuar ne olabilir üzerine çıkıp dinlenebileceği? Nereden alabilirim?
Sırf bu sebeplerden ötürü hergün su değiştiriyorum ve çok fazla su dolduramıyorum akvaryuma.
Yardımcı olabilirseniz sevinirm.
Şimdiden teşekkür ederim.
İlk başlarda bahçede yaşıyordu. Zaten bahçe hediye olarak verilmişti. Ama forumu farkettim ve üye olmadan takip etmeye başladım. Bahçede çok yaşamadıklarını öğrendim.
Hemen bir akvaryum aldım. Ama keşke biraz daha büyük alsaymışım. Şimdi pişmanım.
Akvaryum boyutları 30x20cm yükseklik ise 15 cm.
Akvaryumumda bir adet 15watt ısıtıcı dışında bir şey yok.
Filtre almak istiyorum, üzerine çıkıp dinleneceği bir aksesuar ya da platform almak istiyorum ama malesef akvaryum pek müsait olmuyor.
İnternetten satıcılara soruyorum, para kazanmak niyetinde olanlar ürün tavsiye ediyor.
Ama dürüst olanlar, o boyutta filtre olmaz diyor.
Bende bilen ve tarafsız birilerine danışayım dedim.
Akvaryum boyutlarını yukarıda vermiştim. Bu akvaryuma uygun filtre olur mu?
Bu akvaryuma uygun bir aksesuar ne olabilir üzerine çıkıp dinlenebileceği? Nereden alabilirim?
Sırf bu sebeplerden ötürü hergün su değiştiriyorum ve çok fazla su dolduramıyorum akvaryuma.
Yardımcı olabilirseniz sevinirm.
Şimdiden teşekkür ederim.