Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

akvaryum aldım

kerem erdem

Bronz 2 Üye
selam ben kerem cem abi tanırsın beni her neyse konuya geçiyim 3 4 gün önce akvaryumu aldım ısıtıcı tetra proline filtre sunsun hj 311 aldım birde kuru alan bana masrafı toplam 100 ile 300 arası bişey tuttu şuanda hayvanlar mutlu mesut yüzüyorlar :t65y:

hayırlı olsun, sevindim. hayvanlar ortam iyi olunca mutlu oluyorlar ki farketmişsin sende. gelişimleri de canlanacaktır. yalnız aldığın filtre ufak benim sinek filtre dediğimden bir süre sonra etkisi hayvanların büyümesine bağlı olarak azalacaktır.

yeniden üyelik açtığına göre sende kayıtların silindiği zamana denk geldin sanırım. host problemleri nedeniyle bahardan sonraki kayıtlar silinmişti. tekrar hoş geldin.

hoşbulduk 2 iç filtre var ilk aldığımda bulanıklılık 2 filtre ile 1 gecede gitmişti yalnız şimdi kuru alan ısıtması var onu nasıl yapıcam cem abi ? akvaryuma alışmaları uzun sürmedi peki ısıtıcı nsaıl tetra heater 1000 proline aldım 95 tl'ye

güzel alet. ben beğeniyorum. emre bir kusuru var demişti iç plakaları ile alakalıydı sanırım. şimdi hatırlamıyorum. bizim kaplumbağalara uygun.

akvaryum max 60 litre bu ufak kalıcak 7-8 cm kabuk boyuna geldiklerinde değişme durumu söz konusu olacak. yer darlığı bir yana artık kir oranı ile başa çıkamayacağın hale gelecek.

1 2 sene sonra büyütebilirim iç plakayla ilgili bir sorun varsa suyu kaynatmaz mı ?

bu konuda yazmış.
mailto:/forum/Konu-tetra-proline-isitici-hk.html

Ben bunu bir sorayım yarın. Artık şikayet almıyor ve sorun gözükmüyor derse eski tespiti güncelleriz. Bende beğeniyorum ama çekindim o zaman.

Geri