Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

akvaryum boyutu

Cvp: akvaryum boyutu

Bu ampul çabuk patlıyorsa eğer aklıma bir fikir geldi. Normal bir ampul alsam onu siyaha boyasam aynı işlevi görür mü ? Çünkü Nohut uyurken orada. Tam o oradayken patlarsa ona zarar verir mi ?

Patlama derken telinin kopmasından bahsediyorum. Evlerdeki ampuller birden sönerya o durum.
Ampul boyamayı çok inceledik. Bu kokay değil. Boya tutmayıp akabiliyor yada dökülebiliyor. Ayrıca kalın olursa ısıyı içeride tutup esas bu sebeple kırılarak patlama meydana gelebilir. Yani dikkat etmeli. Emin bir yöntem bulup deniyordu ama sonucu hatırlamıyorum.

Ampul boyama olayını unutun maalesef şimdilik. Denemediğim boya kalmadı ama tutturamadım. Bu uğurda 4 ampul ziyan ettim. Gerçi son denememde koku harici herşey tamamdı, koku sorununu da halledersem paylaşırım. Son boyadığım ampul hala bir köşede duruyor ve yoğunluktan inceleme yapamadım. Uygun bir vakitte bakar haber veririm.

hım anladım teşekkür ederim bir de aklıma hani bu çocukların gece lambası gibi bir şey var ya korkmasınlar diye prize takıyorlar renkli renkli yanıyor onlarda olabilir mi acaba ?

o ampuller 7.5 w ısı değeri az hayvanı ısıtmaz. ama normal tip renkli ampul belki bulabilirsin. bir aralar bu night glo gibi ampuller satılırdı.

Geri