Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akvaryum cam temizligi

Cvp: Akvaryum cam temizligi

sıvı arap sabunu ile temizle ama çok bastırma teli bu seferde çizilmesin ısıtıcın çelik değilmi ucu benimki gibi :)öyleyse tertemiz olur ama iyice durula hayvanlara zarrı dokunmasın oda sabun sonuçta bir nevi..

belli aralıklarla temizleme yapmak lazım. cam jileti alıp camları kazıyabilirsin ama ısıtıcıda kullanma. ısıtıcıyı ara ara temizleyerek açılmasını sağlayabilirsin. tırnakla kazıyabilirsin.

benim dediğim olmaz mı yani abi?yaptğım?

arap sabununa gerek yok. ne kadar yıkansa da kimyasal ürün bulaşmamalı. tele gelirsek aşırı aşındırıcı ürün olmamalı.

arapsabunu söyleme sebebim abi çeliği felan güzel parlatıyor telide çok bastırmadan kullanırsanız sıkıntı olmaz ben ayda bir öyle yapıyorum bir parlıyor ki ısıtıcı sıfır alınmış gibi oluyor...

berrakerkin' Alıntı:
Jbl bio clean diye bir cam temizleme urunu
varmis.Kullanan var mi? İsitici ve
camlardaki,bezle alinamayan,kazinmayan
beyaz kirecler icin dusunuyorum.

Ben kullanıyorum ancak Cem'in söylediği gibi elzem olan bir ürün değil ve bulaşık süngeri ile sıcak suda ovalandığında çıkabilir.Kireç kalıntıları da tekrar çözünebileceği için üzerinde pek durulması gereken bir konu değil.

asi kız' Alıntı:
sıvı arap sabunu ile temizle ama çok bastırma teli bu seferde çizilmesin ısıtıcın çelik değilmi ucu benimki gibi :)öyleyse tertemiz olur ama iyice durula hayvanlara zarrı dokunmasın oda sabun sonuçta bir nevi..

Çelik ve demir hemen hemen aynı sertliğe sahip oldukları için yüzeyde çizilmelere sebebiyet verebilir.

Temizlikte,konu ile ilgili firmaların uygun gördüğü ürünler dışında herhangi bir ürün kullanılmamalıdır zira uygunluğunun test edilme imkanı yok.

Geri