Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akvaryum ısıticısı

Büyük ihtimalle sudan bir anda çıkardığınız için çatlamış olabilir yada bazen kaplumbağalar da kendisi kirabiliyor. Isıtıcı kesinlikle gerekli bir şey hayvanları kendine getiriyor daha çok enerjik oluyorlar.Benim akvaryumumda küçük 25 lt.Ben 2 aydır Atlantik 100w olanı kullanıyorum öneririm.
Bugün pet shopa götürdüm bir öncekinde getirin dediği için tamir edecekler iki çatlak ısıtıcıyı da.. yalnız bugün kullanmayın yarın takın dedi daha almadım ama sorun olur mu tamir edilince kullanılır mı

Bugün pet shopa götürdüm bir öncekinde getirin dediği için tamir edecekler iki çatlak ısıtıcıyı da.. yalnız bugün kullanmayın yarın takın dedi daha almadım ama sorun olur mu tamir edilince kullanılır mı
İçinde normalde hava olmaz. Bu şekilde yaparsalar sorun değil ama telde korlaşma olursa içinde hava var demektir. Kullanma işi riskli olur. Tamir olanlarda bir diğer risk su alabilme ihtimali onun için tepe kısmı su dışında olsa iyi olur.

Akvaryumu kalorifere yakın koyun.

Ya yorum yapan arkadaşlara cok teşekkür ediyorum ve özür diliyorum sanırım yanıldım. Isıtıcıyı ilk suya sokup çıkardığımızda görselde görünen lekeyi su damlası zannettik fakat demin suya tekrar tekrar soktum, musluğun altına koydum ve kesinlikle su girmedi içine.

Ama ayni sorun hala devam ediyor kaplumbağamla; ısıtıcı sonrası hareketlenmiş olsa da bir sey yemeyeli 1 hafta oldu. tavuk, kirmizi et, marul, sera p önerdim hiçbirini istemedi. Omega one adult sticks aldım, geldiğinde onu da deneyeceğim. Bir oneriniz var midir bu konu hakkında, veterinere gostermeli miyim?

Ve onceden de dediğim gibi akvaryumda kum yok, almalı mıyım?
Ekli dosyayı görüntüle 9982
Kaliteli ısıtıcıların içinde kimyasal gaz vardır bu yoğunlaştığında damla oluşur.

Hayvana her gün 1 damla vitamin verin. 2 damla da eczaneden gentagut göz damlası alıp sabah akşam ağızdan verin. 1 hafta sonra bakalım.

Kum iyi olur hayvan eşelenip vakit geçirir. Sarı silis kum alın. Atakan petshopta uygun ölçüde satılıyor.

Geri