yosuntosun
Bordo Bereli
Çiçeksepetinde varsa atabilir misin ben bulamadım da.
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Çiçeksepetinde varsa atabilir misin ben bulamadım da.
Tamamdır o zaman dediğiniz şeyi alayım, onu yapıştırırken akvaryumdaki tüm suyu dip sifonu ile çekeyimmi? Ve kuru alansız bir kap olurmu?7 cm kabuk boyuna geldiğinde halı kaydırmaz, çimen, plastik bitki herşeyi parçalar ve yeme ihtimali de olur.
Peki ne gibi birsey koyabilirim? Ve bunu yapmanin acelesi varmi?hayvanın su içinde tutunacağı birşey olsun.
Ağustos gibi yapsam olurmu bu aralar çok müsait değilimSonuçta petrol artığı illaki suya salınımı oluyordur. Dediğim paspasta bu salınım olayı fazla değil önce bulaşık deterjanı ve lavabo fırçası ile iyice fırçalatacaksın. Sonra bir gün beklet kokusu gitsin sonra akvaryuma yerleştir.
Tamamdir tropical axolotl dan da mı 3 tane vereyimTamam müsait olduğunda yap.
Cumartesi reptomin yerine koy. Hayvan 6 cm kabuk boyunu geçince perşembe gammarus yerine de vermeye başlarsın.
Tamamdir teşekkürlerSen bilirsin ben olması gerekeni söyledim.
Yemi aynı oranda ver axothlın çapını bilmiyorum.
Kaçmaya çalışıyor.