Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

akvaryum sıkıntısı

Cvp: akvaryum sıkıntısı

Her türlü aklımıza gelecek şeyi uyguladım.Tırnağımla kazıyınca kireç geçiyor ama idrarları gitmiyor abicim.

ikinci resimde camdakiler deri parçaları filtre sirkülasyonuyla uçup cama yapışıyorlar. hayvanlara ait bir bulaşık süngeri edinip onunla sil.

burcu yine aynı şeyi yapıyorsun annenden habersiz iş yapma annen bu sebeple sana kızıyor. kap işini söyle ama ısrarını da sürdür.

Şu an benim satılığa çıkardığım bir akvaryumum var. Bi göz at istersen; http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-aksesuarlar-balik-sariyer-de-temiz-bombeli-ferforjeli-akvaryum-159575277/detay/

Bir de şu anda aktif olarak kullandığım bu akvaryum var; mailto:/2014-02-06-1048_2.jpg

67-30-40 ölçülerinde detaylı bilgi istersen yazarım. Bunun için 70 lira yeterli olur.

Abi peki ısrar edicem ama annem akvaryumun fiyatını 50 tl sanıyo oysa ki 20 tl ydi o yüzden kızıyo.Çünkü akvaryumu aldığım para halamların bana verdiği harçlığımdı.Neyse gerisini söylemeyeyim ayıp olur.Teyzeme söyleyeyim bir ona diyecek bakalım.

Geri