Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

akvaryum ve ekipmanların fıyatları

vicdan

Bronz 2 Üye
Katılım
16 May 2009
Mesajlar
92
arkadaşlar benim Bıcırık hala o ölüm fanuslarında yaşam mücadelesi veriyor. şu aralar akvaryum ve ekipmanlarının fiyatlarına bakıyorum ancak fiyat aralığı çok fazla. mesela filtre fiyatları 15 tl den 80-90 tl ye kadar çıkıyor. kapluşumla ömrü boyunca beraber olmak istesem ekipmanlara ne kadar para vermem gerekir? annem fiyatları uygunsa alacağını söyledi. değilse vermek zorunda kalacağız:(
 
İnterneti biraz araştırırsan inanılmaz ucuz fiyata malzeme ve yemler bulabilirsin. Ankara'daysan akvaryum için ulus'a git, imkan varsa taymur'un ana yerine ulaş, çok ucuza büyükçe akvaryumlar alabilirsin.

600l debili koca bir şelale filtreyi internetten 16 liraya aldım, gerisini sen düşün. Akvaryumu bilemiyorum ama geri kalan tüm ekipmanları interneti araştırdıktan sonra siparişle al. Dışarının üçte bir fiyatına gelir herşey.
 
ben de çok ucuza aldım. ama burası kayseri belki burda ucuzdur. çünkü burda kapluş fiyatını bir duysan. ben söylemek istemiyorum. saygısızlık gibi geliyor bana.
 
üzgünüm:( ben İstanbul'da yaşıyorum. İstanbul'daki arkadaşlar, ekipmanlarınızı nereden kaça aldığınızı söylerseniz Bıcırık kısa sürede akvaryumuna kavuşur:)
 
Geri
Üst