Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akvaryum Yardım

hiran

Yeni Üye
Arkadaşalr memleketten yeğenim gelmişti ara tatilde gezmek için.Ben İstanbul'dayım..Su kaplumbağası almış haberim yok.Dönüşte uçağa almadılar neyse bende kaldı..Ben hiç hayvan beslemedim ,kaplumbağa nasıl beslenir hiç bilmiyorum 2 gündür nette araştırma yapıyorum ölüm kabı dediğiniz şeyin içinde şu an ve kendimi kötü hissediyorum..
İstanbul Avrupa yakasında olup akvaryum ve diğer malzemeler konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa uygun fiyata temin edip kurulum konusunda yardıma ihtiyacım var...Memlekete gönderene kadar hayvan eziyet görmesin kabın içinde..
Dönüş yaparsanız sevinirim iyi forumlar

Merhaba isitici lamba ve uvb lamba ayriyetten su isiticisi ve filtre gerekli hayvanin boyuna gore size daha iyi yorum yapacaklar cikacaktir hayvan icin

Çok küçük ölçmedim ama minnak bişey..Ceviz kabuğu kadar

Isitici lamba ve su isiticisi olmadan genelde enfeksiyon kapiyorlar dikkat edin suyu 28 derece olmali benim 15 yasnda hayvanim hasta suan

Foruma hoşgeldiniz.

Minimum 30 litre olmak üzere 50-60-80-100 ne kadar büyük akvaryum alırsanız o kadar uzun süre gider. Buna uygun güçte su ısıtıcı alacaksınız.

Isıtma lambası hakkında burada bilgi verdim.

Kuru alan olarak ister kendiniz yapabilir isterseniz satın alabilirsiniz.

Yem olarak tropical axolotl ve sera raffy I, tetra yada dajana markalardan birinin gammarusunu alın. Sabah stick yemi akşam gammarusu verin.

Yada sahiplendirebilirsiniz.

Teşekkür ederim bilgi evrdiğiniz için..Terrapin ve karides sanırım sabah ikisinden birer tane veriyorum ben yanlış mı yapıyorum..
Sahiplenmek isteyen olursa ulaşırsa sevinirim

Sabah stick yemi akşam gammarusu verin.

Terapin kalite bir yem değil. Hayvanın 4 cm kabuk boyunda olduğunu varsayarak stickten 1,5 2 adet. Gammarustan 3-4 adet atın.

Geri