Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Rica ederim.yaa ben de bakayım o zaman internette pahalı çünkü. tşk ederim
25ufak gelebilir.ilki 80L diğeri 25L
ama 80L aşırı büyük görünüyor odama koyamam. 25L olmaz mı ? en azından bir süreliğine![]()
Fiyat nedirsizin borularla yaptığınız rampanın benzerini buldum temuda. bunu alsam iyi olmaz mı?
Linkini atabilir misinizgümrükle 600e geliyor. türkiyedeki rampalara kıyasla ucuz ve boyutu büyük. sizin yaptığınız şeyi ben yapamam muhtemelenyoksa meyve kasası iyi fikir
Hayır havaya kalkma olmaz.bunlar suda havaya kalkmaz değil mi? eğer kalkmayacaksa benim için uygun olur tabii ki size de zahmet olmayacaksa ve ne ucreti ne kadar olacak? ama ben kabı aldıktan sonra bu konuyu kesinleştirelim tabii ki
tmamdır ben kabı aldıktan sonra haber ederim o zamanHayır havaya kalkma olmaz.
Ucret ölçülere gore değişir o yüzden kesin fiyat soyleyemem ama piyasadaki en ucuz olandan daha ucuza veya aynı fiyata gelir.