Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

akvaryuma ihtiyacım var

su koyuyorum o fotoğrafı temizledikten sonra çekmiştim. yem olarak fotoğraftakini ve kurutulmuş karides veriyorum, ek olarak bazen yumurta beyazı ve pişmiş balık veriyorum çok iştahlı. elimden geldiğimce iyi bakmaya çalışıyorum ama akvaryumun idare eder bir yanı yok dediğiniz gibi. ve ilginiz için çok teşekkür ederim
Rica ederim.

Gammarusu kapali kutu alın mutlaka. Raffy I veya Dajana gammarus olur.

Kullandığınız takviyeyi neden atmadınız.

şimdi baktım. elimde veterinerin verdiği multivitamin var onu hasta olduğunda kullanıyordum (direkt ağzına damlatarak) ve herhangi bir marka yazmıyor ama şu an ağızdan herhangi bir takviye vermiyorum sadece suyuna kabuk gelişimi için damla damlatıyorum. hangi takviyeyi önerirsiniz ve nasıl kullanmalıyım

gıda kaplarına baktım ama fiyatları o kadar çok değişiyor ki kafam karıştı. herhangi bir önerin var mı? bütçem kısıtlı ama eğer gördüğüm fiyatlar doğruysa diğer malzemeleri de aldığımda paylaştığım akvaryumla denk bir fiyata gelecek gibi🫠 ayrıca gıda kaplarının birkaçına baktım yüksekliği az görünüyor 30-40 cm gibi, sıkıntı olmaz mı? ve senin kaplumbağanın yaşadığı yeri paylaşabilme şansın var mı?

gıda kaplarına baktım ama fiyatları o kadar çok değişiyor ki kafam karıştı. herhangi bir önerin var mı? bütçem kısıtlı ama eğer gördüğüm fiyatlar doğruysa diğer malzemeleri de aldığımda paylaştığım akvaryumla denk bir fiyata gelecek gibi🫠 ayrıca gıda kaplarının birkaçına baktım yüksekliği az görünüyor 30-40 cm gibi, sıkıntı olmaz mı? ve senin kaplumbağanın yaşadığı yeri paylaşabilme şansın var mı?
80 litre olanı 500tl.

37cm yüksekliği var.

Bu benim akvaryumum
8e2ad9662a1130f3851ea29fe2e575a4.jpg

Hayvan büyük 60*30*40h ölçü uygun değil. Birkaç aylık idare için ayrıca o para da verilmez. Artı sürekli kirlenecek ve su değişim süresi de kısa olacak.

Kare akvaryuma gelirsek o daha da beter. Kaplumbağalara uygun değil. Sirkülasyon anlamında sıkıntılı kiri randımanlı çekmemekle birlikte kare akvaryumlarda ısı kaybı fazla olur.

3200 lirayı gözden çıkardıysanız o paraya daha büyük düz dikdörtgen akvaryum bulabilirsiniz. Petshopları gezin. Kampanyaya denk gelebilirsiniz. Yanında dandik filtre ısıtıcı verebilirler onları almadan tekrar fiyat isteyin.

Hayvan büyük 60*30*40h ölçü uygun değil. Birkaç aylık idare için ayrıca o para da verilmez. Artı sürekli kirlenecek ve su değişim süresi de kısa olacak.

Kare akvaryuma gelirsek o daha da beter. Kaplumbağalara uygun değil. Sirkülasyon anlamında sıkıntılı kiri randımanlı çekmemekle birlikte kare akvaryumlarda ısı kaybı fazla olur.

3200 lirayı gözden çıkardıysanız o paraya daha büyük düz dikdörtgen akvaryum bulabilirsiniz. Petshopları gezin. Kampanyaya denk gelebilirsiniz. Yanında dandik filtre ısıtıcı verebilirler onları almadan tekrar fiyat isteyin.
teşekkür ederim

Geri