alaskasian
Bronz 5 Üye
Arkadaşlar merhaba, bugün tesadüfen bir petshopta 3 cm kabuk boyuna sahip bir res kaplumbağa rastladım. Ölüm fanus dediğimiz kabın içerisinde kapının önünde duruyordu. Hemen alıp eve getirdim. Ama çok güçsüz gözlerini açmaya mecali yok. Hasta olduğunu düşünüyorum. Neler yapmam gerekiyor bana yardımcı olur musunuz kurtaralım yavrumuzu.
Benim evde 6-7 cm kabuk boyuna sahip res kaplumbağam ve ekipmanlarım var. Yeni kaplumbağa kuru alanda bekleyip duruyor, sanırım akciğer enfeksiyonundan dolayı güçsüz düşmüş. Hemen genta damla aldım ama henüz çok küçük olduğu için iyi gelir mi bilemedim. Bir de evdeki kaplumbağam dışlar mı farklı bir alana alayım mı? Lütfen yardımcı olur musunuz?
Benim evde 6-7 cm kabuk boyuna sahip res kaplumbağam ve ekipmanlarım var. Yeni kaplumbağa kuru alanda bekleyip duruyor, sanırım akciğer enfeksiyonundan dolayı güçsüz düşmüş. Hemen genta damla aldım ama henüz çok küçük olduğu için iyi gelir mi bilemedim. Bir de evdeki kaplumbağam dışlar mı farklı bir alana alayım mı? Lütfen yardımcı olur musunuz?