Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

akvaryumda sıkıntı

asi kız

Bordo Bereli
iyi gunler benim akvaryumun alt dış ve yan dış silikonları iyice incelmiş hatta yok gibi bişi ve 1 haftada 2 kez su sızdırdı yeniden silikon çektirsem sorun düzelirmi?ve petshopçular yaptırır mı parayı versem ?

O petshop işi değil. Camcı yapar. Yalnız yama değil komple sökülüp tekrar yapıştırılmalı. Bunu kullanman en az 4-5 gün sürer. Hayvanlarda başka yerde duracak. Bunun yerine büyük akvaryum al hiç uğraşıp masraf yapma zaten ufak değişmen gerek.

Cvp: akvaryumda sıkıntı

Abi petshopcuyaptı cokda sağlam olmuş parada almadı sızdırma yok?konuyu kapatabilirsin sagol

İyi sorun halloldu. Yalnız kuruyup sertleşene kadar su temas etmesin. Tabana silisi ser. Silis sıkı olduğu için tabanda kenarlardaki su yoğunluğunu azaltır.

Büyük akvaryum içinde yavaş yavaş ön hazırlıklara başla.

En az 3 gün içinde silikon sertleşir kullanıma hazır hale gelir.

Cvp: akvaryumda sıkıntı

Abi ben 1 hafta bekledim öyle kullanmaya basladim2-3kiloluk silis almıştım 3ay önceden onu koydum yapılınca yeniden tmm abi mecbur baslicam

Geri