.birde sizin akvaryumun su yuksekligi kac cm ve kaplumbaganin kabuk boyu kac cm?
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!.birde sizin akvaryumun su yuksekligi kac cm ve kaplumbaganin kabuk boyu kac cm?
uvb lamba da almayı düşünüyorum. uygun fiyatlı bir uvb lamba önerebilir misiniz acaba?İç derece bir iki cm aşağı ön camdan görünecek şekilde köşede olacak.
Birde vitasand pro78 marka sarı silis kum olacak.
Kum tamamlanınca akvaryum uygun sisteme dönüşecek.
evet kuru alanım bu ölçülerdeBu ölçü hali hazırdaki kuru alan ise yeterli. 10 cm kabuk boyundaki hayvanı götürür.
çok teşekkürler. Ben ilk etap için ekli adresteki gibi habitat kiti gördüm. bu uygun olur mu? Kullanışlı ama anlatılanlara uygun mu bilemedimForuma hoşgeldiniz.
Yavru hayvan ile başlayacaksanız minimum 30 litrelik akvaryum olacak. Hayvan büyüdükçe buna paralel akvaryumu büyütürüz. Bu ara geçişli akvaryumların maliyetinden kurtulmak için doğrudan büyük bir akvaryumda alınabilir. Sonrasında ömürlük akvaryum yaptıracaksanız.
Su ısıtıcı ve filtre akvaryum ölçüsüne göre belirlenecek. Isıtma lambası sabit. Bu konuda bilgi verdim.
Isıtıcı Lamba Hakkında
Isıtıcı ampul olarak eski tip filamanlı 60 watt armut ampul yada halojen 52-53 watt armut ampul kullanıyoruz. Soft tip ampuller gözünü almaması açısında tercih sebebi ama bulamazsanız şeffaf alabilirsiniz. Pek piyasada bulunmuyor. Yedekli alın. Zamansız patlama yanında bulunması biraz zor. Bir...sukaplumbagasi.com
Bakım hakkında bu konuyu inceleyin.
Slider Türü Su Kaplumbağası Bakım Kılavuzu
Slider Türü Su Kaplumbağası Bakım Kılavuzu Öncelikle su kaplumbağaları ölüm fanusu dediğimiz ekipmansız küçük kaplarda beslenmez. Hayvanın beslenmesi uygun olsada o kapta büyüme şansı yok. Yüzemediği için kas gelişimide gerileyecek. Tabi hasta olmasıda an meselesi. Bu kap ile beraber alınmış...sukaplumbagasi.com
Yemler hayvanın kabuk boyuna göre değişir.
Kuru alan örnekleri burada mevcut.
Su Kaplumbağası Kuru Alanı Nasıl Olmalıdır?
Su Kaplumbağası Kuru Alanı Nasıl Olmalıdır? İlk olarak kuru alan sabit ve tırmanması kolay olmalıdır. Akvaryuma kuru alana çıkabileceği kolay erişilebilir eğimli bir rampa yapın. Bu rampa güvenli olmalı ve hareket etmeye veya sökülmeye eğilimli olmamalıdır. Kaplumbağanızın ısınma alanı ile tank...sukaplumbagasi.com