Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akvaryumum ve Kuru Alanım sizce nasıl ?

Hercules

Bronz 4 Üye
Leyla,Mecnun,Felipe ve Alex'in yuvaları nasıl sizce ? :smile:

mailto:/30b1q9f.jpg
mailto:/fxs7kj.jpg

Cvp: Akvaryumum ve Kuru Alanım sizce nasıl ?

çok güzel olmuş.ve akvaryumun süper.:smile:

Bence gayet güzel, tebrikler.
Ancak şu yapay kütük görünümlü dekor ile plastik bitkiler çıksa daha iyi. Bitki olarak salınımı minimize etmek için ipek yapraklıları tercih etmeli. Hayvanlardaki boyut farkı bir soruna sebep olmuyorsa bu akvaryumla yaza kadar gidilir.

Ellerine sağlık Aykut. Kuru alanı nasıl tutturdun ? Cam dereceyi de temin ettin mi süper olacak. Sağlıklı uzun ömürler hepsine

Öncelikle teşekkürler. Plastik kap akvaryuma göre biraz büyük oldugu için rahatca duruyor. İşimi garantiye almak içinde demir askılık alıp ikiye böldüm. Böylece sabitlemiş oldum.

gayet güzel olmuş aykut. ışığın geliş açısı ile su berrak, akvaryum net çıkmış yeni değişim yapmışsın anlaşılan :smile: başlığı kaplumbağalarımı bulun diye değiştirseymişsin daha güzel olurmuş. "7 farkı bulun" gibi kaplumbağaları bulmaya çalıştım. hoşuma gitti. bir mango, bir iç derece ve bir de ipek yapraklı yüzeye kadar uzanan enli bir bitki son noktayı koyacak. gerye de bir uv lambası kalacak.

Süper olmuş.Eline koluna emeğine sağlık:133:

Geri