Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akvaryumumuz

Zilli Hayri

SKF Delisi
Bugün gittim dün aldığım vitamini değiştirdim.Buyrun bu da yemlerle resmi.
Kusura bakmayın ters çıkmış.

mailto:/11t0d3o.jpg

Her şeyimiz Sera artık :D
Bu arada tarihini de atayım.

mailto:/160pfuo.jpg

Yemlerimiz.

mailto:/2ce65qv.jpg

Akvaryumumuz.Biliyorum çok rezalet bir durumda.Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.Durum ortada.Yakın da lambayı temin edicem.Akvaryumu değiştirip yerine plastik 80 litrelik bir kap alıcam.Yeni akvaryum alana kadar bizi idare etmesi için.

mailto:/2n7mnw7.jpg

mailto:/2romhvo.jpg

mailto:/30cpsmx.jpg

mailto:/alozlw.jpg

Isıtıcım 100 w.Filtre 10 w.

Kuru alan planım var.Bu ayakkabı kutusunu alüminyum folyo ile kaplasam.Biraz değişiklik yapsam.Sonra o eğime tırmanmaları için süngerin üsündeki o yeşil şeyle kaplasam olur mu?

Hayırlı olsun abicim bence kuru alanı plastik kutudan yap çok kullanışlı oluyor :) Sera iyidir

Cvp: Akvaryumumuz

Abi evde hiç yok.Bunun için dondurma yememiz lazım.Teşekkürler.

Dondırmalık değil abicim sen plastik kap alacaktın ya hani onun küçüğünden eve gidince çizerim paintten

Yasarcanin demek istedigi bu sanirim burcu

mailto:/zw199y.png

Sag ustteki plastik kabin yukardan gorunusu kirmizi yeri o sekilde kesip kaptan ayirmadan bukeceksin sari yer ise hayvanin gunesleneci yer iste

Tamam anladım.Salı günü alıcaz o kabı.Zilli nin doğum günü hediyesi.

Alisarp çizmiş saolsun en güzeli ve hesaplısı öyle olur Burcu

iyi yemler hayırlı olsun tarihleri de iyi o zamana kadar bitirirsin. kasım 1862 :smile:

folyo sarmayla olmaz. su geçmesi bir yana sağlam da olmalı dana gibi oldular kuru alan taşıyabilsin. kabı almaya gittiğinizde bir tane enine sığacak ölçüde kap bakın. üstüne oturtur. yanlarını mukavva ile kapatırsın.

Bu arada Burcu akvaryumun şu anki yerine dikkat et. Çarparsan düşer, pek güvenli durmuyor.
Yeni sistemi kurunca resimleri atarsın.

Abi ben onu daha önce elime düşürdüm kırılmadı.Annemde düşürdü çok sağlam.
Kuru alanı hallederiz artık salı günü

Akvaryum su damlatıyor.Biraz önce sularını değiştirdim.Silerken elimi kesti.Neyse sorun bu değil.Su doldurdum filtreyi çalıştırdığım zaman baktım ki altından su damlıyor.Sildim tekrar damlıyor.Yeni kutu alıcaktım zaten.Silikon sürsek olur mu? Bu arada Zilli nin doğum günü.1 yaşına girdi.

akvaryumu çarptım demiştin çatlak mı oluştu acaba. silicon ile önlemi alırsın ama hayvanları çıkarman gerekecek en az 24 saat kuruması için gerekli. tam yerini bul. çatlak mı silicon bağlantısı mı. hem içten hem dıştan yaparsan daha sağlam olur.

veledin doğum günü kutlu olsun. nice senelere inşallah. :happybday: bir yem fazla ver benden olsun.:punk::sorcerer:

Saol abi büyük ihtimal vericekler :59: :'( :'( :59: :'( :59: :'(
Annem çok sövdü saydı.Durumu zaten biliyosun.

Abicim geçmiş olsun eline üzüldüm dikkat et kendine.. Önce sen sonra akvaryum.. Senin kap bugun alınacaktı diye hatırlıyorum ben en kısa sürede alın sende rahat edersin

elini hemen sabunlu su ile yıkayıp baticon veya tentürdiyot sür. onu söylemeyi unuttum.

Burcu önce elinle ilgilen sonra silikonla akvaryumu tarif ettikleri gibi yapmaya çalış. O halde olursa eve su damlatmasını istemez annen. Yaptıktan sonra belki tekrar izin verir. :)

Zaten bugun plastik kap almayacak miydiniz burcu ?

Gecmis olsun :(

Alıcaktık ama annem...
Babam ne güzel alışmıştı.Söylemez gibi geliyo ama.

Geri