RE: Akvaryumun dibini feci kirletiyorlar.Peki çözüm?
iyi fikirmiş aslında denemek isteyen arkadaşlar için iyi bir paylaşım teşekkür ederiz.
marka olarak da pek iyi bir filtre değil sizdeki. kapasite aralığı da çok geniş normalde kapasite aralıkları en fazla 50-100 litre arası değişiyor hatta artık çoğunda max şu kadar litrelik akvaryumlar için uygundur diye yazıyor. kumu kaldırıp filtrasyon sorununu da çözdüğünüz de bu derece fazla kirlenmeyeceğini düşünüyorum akvaryum dibinin.
akvaryumlove' Alıntı:Valla hiç sanmıyorum.Şöle bir suyu hareketlendirince bile hepsi yukarı kalkıyor dışkıların.Yeşil büyük bir kepçem var.Onla çoğunu alıveriyorum demin denedimOlmazsa erikli vb. su bidonlarının kafa kısımları varya içinde boru var.Onla temizliycem.Tavsiye ederim.Tabi sadece bu işe ayırmak şartıylaÇok rahat alıyor pislikliri üzerine hele bir de kçük pet şişe yapıştırınca
iyi fikirmiş aslında denemek isteyen arkadaşlar için iyi bir paylaşım teşekkür ederiz.
marka olarak da pek iyi bir filtre değil sizdeki. kapasite aralığı da çok geniş normalde kapasite aralıkları en fazla 50-100 litre arası değişiyor hatta artık çoğunda max şu kadar litrelik akvaryumlar için uygundur diye yazıyor. kumu kaldırıp filtrasyon sorununu da çözdüğünüz de bu derece fazla kirlenmeyeceğini düşünüyorum akvaryum dibinin.