Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akvaryumun en son hali ve kaplumbağalar

Anladim . Aslinda direk suya vuruyordu . Kaplumbagalar rahatsiz olunca fiskiyeyi cama cevirdim . Camdan suya akiyor

Cvp: Akvaryumun en son hali ve kaplumbağalar

mertcan bitkiyi yeni gördüm fonla kaynaşınca anlamadım.

boru konusunda dediğimi dene istersen. ben o şekilde ayırdıktan sonra arkadaki borunun deliklerini havaya çevirdim. su boru ağzından yoğun aktığında akvaryum içine temasta kabarcık yapıyor ayrıca deliklerini havaya çevirdiğim için o deliklerden, borudan su geçerken hava giriyor su o andan itibaren oksijenli karışımı alıp öyle akvaryuma dökülüyor.

Cem dediğin yöntem uygulama açısından güzel. Benim çizgili akvaryumumda öyle ucu açık. Peki bu akvaryumda suyu doğrudan uçtan verince emiş borusuna daha çabuk gitmez mi? Borunun alt tarafına dahi su dökülemeyecek. Mesafe biraz geri kayacakmana suyun basıncıda ileriye düşmesine sebep olacak. Buda işin başka yönü.

Cvp: Akvaryumun en son hali ve kaplumbağalar

evet bir de o sorun var. onu yan cama doğru çevirmek gerek ama kuru alan engelliyor sanırım. borular yer değişirse bu sorun ortadan kalkar.

Evet borular yer değişirse dediğin şekilde yapılabilir.

Geri