Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Al Yazmalım Film (Kendi Projem www.sukaplumbagasi.com'a armağanımdır.)

Cvp: Al Yazmalım Film (Kendi Projem www.sukaplumbagasi.com'a armağanımdır.)

Alper yeter ama hayatım boyunca senin gibi bir kişilik görmedim sen kimsin! kendini birşey sanıyorsun her zaman tartışma çıkarıyorsun kıskanıyorsun bende şikayet edeceğim dost edindiğimiz bir forumda senin gibi kavgacı kişilikler huzuru bozuyor gazoz ve alper lütfen sevginizi başka yerde gösterin burası sevgili bulma sitesi değil eğer yanlış yere geldiysen sana doğru yolu göstereyim senin geldiğin siteyide biliyorum burası öyle küfürbaz ergen artist kavgacı tipleri barındırmaz burası arkadaşlık bilgi alma sitesidir son olarak alper sen geldiğinden beri sitede kavgalar arttı burada sevgili kavgası yapıyorsunuz ve aynı şehirlerdede değilsiniz buna ne dendiğinide biliyorsundur ? son olarak şunu bilki elimden geleni ardıma koymayacağım ;)

Gerizekalı biz aynı şehirliyiz.Benim doğma yerim İzmir. Ama Mersin'de OTURUYORUM! Ve o nasıl konuştuğunun farkında değil ( Emre)

İyi dedin zaten ergen ya ne bekliyosun ki. :)

Emre çok ileri gitti çünkü.!

Bana bak alper düzgün konuş melihle ! karşında çocuk yok senin saygısızlaşma burası kaplumbağa dışında dostluk edindiğimiz bir yer !!

Emre sana mı sorcam? Kimsin ki sen ? Bilip bilmeden konuşuyorlar. Aynı yerde yaşıyoruz!

Ben artık çekiliyorum melih yiğit siz bence onların seviyesine düşmeyin bırakın kendi seviyelerinde kalsınlar.....

Dediğim gibi ;
SEN HİÇ AŞAĞIDAN YUKARI DÜŞEN BİR ŞEY GÖRDÜN MÜ ?

Dediğim gibi :
Seviyesizlerle konuşmayalım

BU ARADA EMRE KAVGAYI BURAYA SEN TAŞIDIN. BEN SENİNLE MSN'DE KONUŞURKEN ATIP TUTARKEN İYİYDİ DEĞİL Mİ ? TARTIŞMAYI GELİP FORUMA TAŞIYAN SENSİN!

Sana şunu söylemeliyimki süresiz banlanacaksın :) ve dünyadan seningibi insanlar arındırılıcak ve geleceğe katkı sağlayacak :) bu lafım hem sevgiline hemde sana gönderiyorum mümkünse yiyişmenizi başka yerde yapın şuan yanımda olsan yapmadığımı bırakmam bu arada bıyıklarla bir takıntın var sanırım ? son olarak liseli olduğunu bu kadar açık açık belirtmene gerek yoktu maalesef bazı hatalar yüzünden böyle çocuklar doğabiliyor ama takmayı unutmuyacaksın işte :(

Melih sana katılıyorum bazı hatalar sonucu böyle çocuklar doğuyor :(

Alper kaşınma kaşırım seni dua et ankarada değilsin sen kendini ne sanıyorsun lan gerizekalı diyiyorsun senden kaç yaş büyük birine.

Umrumda mı zanlediyorsun. Kendi sitemi açıcam 2 tane site sahibiyim zaten.

İşte sen neden doğdun zanlediyorsun? Ah o kalitesiz taktığı için. Yiyişirim yiyişmem seni bağlamaz okey ;)

Millet sinek mi vızıldıyo ? :eek:

Alper kaşınma lannnnn

Yiğit sen üniverstelisin galiba? Kaşınıyodum tam gerçekten :)

ben kendimde bir sorun görmüyorum heralde kendini karıştırdın ?

Arkadaşlar alper erkeklik taslıyor :D

Tartışmayı buraya taşıyan EMRE

Geri