Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Al Yazmalım Film (Kendi Projem www.sukaplumbagasi.com'a armağanımdır.)

Cvp: Al Yazmalım Film (Kendi Projem www.sukaplumbagasi.com'a armağanımdır.)

Evet tartışmayı kapatalım ve adminler gerekli cezayı versinler.

Arkadaşlar tamam tartışmayı kapatalım. katliam çıktı resmen :S

Güzel olmus Ellerine sağlık :)

Forum kurallarına uymayan bütün üyeler hakkında gereken yapılacaktır. Kimse artık bu başlığa yorum yazmasın.

Tartışmayı çıkaran ve bize hakaret yağdıran küfür eden üyeye evet ben öyleyim küfürün için teşekkür ederimmi deseydik ? bana gerizekalı mal deyince bende karşılık verdim ama en ufak hakaret etmedim neyse siz bilirsiniz tabiki biz sadece kendimizi savunduk ve böyle yapmamasını tartışmayı bitirmesini söyledik.

KillerPrince' Alıntı:
Tartışmayı çıkaran ve bize hakaret yağdıran küfür eden üyeye evet ben öyleyim küfürün için teşekkür ederimmi deseydik ? bana gerizekalı mal deyince bende karşılık verdim ama en ufak hakaret etmedim neyse siz bilirsiniz tabiki biz sadece kendimizi savunduk ve böyle yapmamasını tartışmayı bitirmesini söyledik.

Evet melih haklısın biz kavgayı bitirmeye çalıştık ama o sürekli laf soktu durdu. :(

Kaldiki ben ilk mesajımda onu uyardım yapma etme diye sonra banada sarınca bende karşılık verdim ben bunda anormal bir durum göremiyorum zaten bu yaptığı bir değil 2 değil daha öncede böyle seviyesizlik yaptı.

Yöneticiler umarım gereğini yaparlar :(

Arkadaşlar son kez uyarımı yapıyorum, konuyu mesaj atarak aktif tutmayın yeter!

Geri