Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Ankara içi 2 adet yavru ekipman ücretli su kaplumbağası sahiplendirme.

metdragon

Yeni Üye
Merhabalar 2 adet yavru 3 ve 5 cm su kaplumbagam var ikiside çok sağlıklı hastalıgı sorunu yok 50 cm geniş akvaryum içersindeki dekorlar,filtre motor,ısıtıcı,taş,kum,termometre,arka fon kaplama,yemler ve vitaminler ile birlikte sadece ekipmanlara ücret alarak vermek istiyorum.

Ankara Keçiörendeyim su kaplumbağaları hariç masrafımı çıkaracak şekilde 100w ısıtıcı,filtre motor,akvaryum,arka fon, yem, ısıtıcı lamba vs ücretini ile sahiplendirmek istiyorum.(5.000 lira)

Su kaplumbagaları için herhangi bir ücret talep etmiyorum fakat ürünlerin masrafınıda çıkarmak istiyorum.Bedavacılar veya sadece kaplumbağayı ver benim ekipmanım var diyecekler yazmasın.Bakabilecek olan varsa mesaj atabilirsiniz.Şehir dışına çok çıkıp geldigim için yemlerini aksatmak istemiyorum gerçekten bakabilecek seviyede olan insanlar ulaşsın.

Yanında verilecek ürünler:
-50x40cm Akvaryum
-1 adet 100 w ısıtıcı
-1 adet filtre motor (hortumları ve süngeriyle birlikte çalışır vaziyette)
-1 adet termometre sıfır gibi
-1 adet ısıtıcı 10w lamba kablosu ampülü herşeyiyle
-Akvaryum kapagı,taş,2 kilo silis ince beyaz kum,dekor,dinlenme alanı,deniz kabukları vs
-1 adet dinlenme alanı magara 3d yapıldı
-2 kutu yem (Pelet ve Karides) yemler sıfır gibi yüzde 80 kullanıldı.Tarihleri yeni
-2 adet vitamin su ve kabuk için (Vitaminler sıfır gibi yüzde 80 kullanıldı.)

Ekli dosyalar

• akvaryum1.webp
    akvaryum1.webp
    80.9 KB · Görüntüleme: 3
  • b232a396-f4bc-4e41-a611-2567ee2f53cb.webp
    b232a396-f4bc-4e41-a611-2567ee2f53cb.webp
    51.3 KB · Görüntüleme: 3
  • c4573758-4882-40b5-842e-0772398982a5.webp
    c4573758-4882-40b5-842e-0772398982a5.webp
    114.5 KB · Görüntüleme: 3
Şunuda söylemek istiyorum daha önce facebook üzerinden ilan koydum tüm herşeyi kaplumbagalarla birlikte ücretsiz verecektim fakat sahiplenmek isteyen adamı araştırdım ve adam ankarada petshop işletmecisi çıktı.Benden alıp kendisi hem kaplumbagaları hemde ekipmanları satacakmış bende maalesef böyle bir yönteme başvurdum gerçekten bakacak olan insanlar ekipman ücretini karşılayıp kaplumbagaları ücretsiz olarak alabilir.Sahiplendirme sonrasında iletişimi kesmeyebilirsiniz her konuda yardımcı olurum daha öncede çok kez su kaplumbağası baktım.

Geri