metdragon
Yeni Üye
Merhabalar 2 adet yavru 3 ve 5 cm su kaplumbagam var ikiside çok sağlıklı hastalıgı sorunu yok 50 cm geniş akvaryum içersindeki dekorlar,filtre motor,ısıtıcı,taş,kum,termometre,arka fon kaplama,yemler ve vitaminler ile birlikte sadece ekipmanlara ücret alarak vermek istiyorum.
Ankara Keçiörendeyim su kaplumbağaları hariç masrafımı çıkaracak şekilde 100w ısıtıcı,filtre motor,akvaryum,arka fon, yem, ısıtıcı lamba vs ücretini ile sahiplendirmek istiyorum.(5.000 lira)
Su kaplumbagaları için herhangi bir ücret talep etmiyorum fakat ürünlerin masrafınıda çıkarmak istiyorum.Bedavacılar veya sadece kaplumbağayı ver benim ekipmanım var diyecekler yazmasın.Bakabilecek olan varsa mesaj atabilirsiniz.Şehir dışına çok çıkıp geldigim için yemlerini aksatmak istemiyorum gerçekten bakabilecek seviyede olan insanlar ulaşsın.
Yanında verilecek ürünler:
-50x40cm Akvaryum
-1 adet 100 w ısıtıcı
-1 adet filtre motor (hortumları ve süngeriyle birlikte çalışır vaziyette)
-1 adet termometre sıfır gibi
-1 adet ısıtıcı 10w lamba kablosu ampülü herşeyiyle
-Akvaryum kapagı,taş,2 kilo silis ince beyaz kum,dekor,dinlenme alanı,deniz kabukları vs
-1 adet dinlenme alanı magara 3d yapıldı
-2 kutu yem (Pelet ve Karides) yemler sıfır gibi yüzde 80 kullanıldı.Tarihleri yeni
-2 adet vitamin su ve kabuk için (Vitaminler sıfır gibi yüzde 80 kullanıldı.)
Ankara Keçiörendeyim su kaplumbağaları hariç masrafımı çıkaracak şekilde 100w ısıtıcı,filtre motor,akvaryum,arka fon, yem, ısıtıcı lamba vs ücretini ile sahiplendirmek istiyorum.(5.000 lira)
Su kaplumbagaları için herhangi bir ücret talep etmiyorum fakat ürünlerin masrafınıda çıkarmak istiyorum.Bedavacılar veya sadece kaplumbağayı ver benim ekipmanım var diyecekler yazmasın.Bakabilecek olan varsa mesaj atabilirsiniz.Şehir dışına çok çıkıp geldigim için yemlerini aksatmak istemiyorum gerçekten bakabilecek seviyede olan insanlar ulaşsın.
Yanında verilecek ürünler:
-50x40cm Akvaryum
-1 adet 100 w ısıtıcı
-1 adet filtre motor (hortumları ve süngeriyle birlikte çalışır vaziyette)
-1 adet termometre sıfır gibi
-1 adet ısıtıcı 10w lamba kablosu ampülü herşeyiyle
-Akvaryum kapagı,taş,2 kilo silis ince beyaz kum,dekor,dinlenme alanı,deniz kabukları vs
-1 adet dinlenme alanı magara 3d yapıldı
-2 kutu yem (Pelet ve Karides) yemler sıfır gibi yüzde 80 kullanıldı.Tarihleri yeni
-2 adet vitamin su ve kabuk için (Vitaminler sıfır gibi yüzde 80 kullanıldı.)