errhan' Alıntı:
can sıkıntısından ne yapıcamı bılemeyıp buraya bole bı konu açma gereğı duydum. bu konuyu açmanın yerımı dıylomı bılmıorum o yuzden affınıza sığınıyorum.. yaptığım hataları bile bile yapıp yaptıktan sonra üzüllüp kendımı ıyce yıpratmaya başladım.. canım çok sıkılıyo hatalarımın farkında olup da kendımı düzeltememek çok sinirlerımı bozuyo. kendımı anlayamıorum.. bana benı kendıme getırcek bı onerısı oloan varmı?
Sorununuz nedir? Hangi belirtileri gördünüz kendinizde? Bir anormallik var mı tende pembeleşme, sudan kaçma, iştahsızlık vs...

Umarım sizi güldürmeyi başarabilmişimdir.. Gülmek de yararlıdır gülmeyi deneyin sıkıntıları atlatmak için, boş zaman etkinlikleri yapın(kitap, internet, yaz kampı, konser, tiyatro, sinema,yüzme, spor, resim yapma, müzik aletleri vs.) Bunlar can sıkıntınızı, bunalımlarınızı önler size moral verir... Hatalarınız için ise daha çok uyumadan önceki vakti seçin ve düşünmeye başlayın. Çözüm mutlak vardır. Doğru zamanlama ve doğru fikirler olsun yeter ki... İyi günler