RE: aptallık
Aslinda insan kendi istemezse duzelmeyi basaramiyor. Bende cok kotu 2 sene gecirdim sonra sorunun bende oldugunu dusunerek kendime zarar verip acisini bir ceza olarak cekmek istiyordum aliskanlik haline geldi, neredeyse her hatamda yapmaya basladim okuldan atildim tuvalette intihar ederken arkadasim kurtardi. Okul psikologuna goturduler apar topar ben halen camdan atmayi dusunuyorum kendimi. Ardindan profesyonel bir psikologa gonderdiler ben halen basarisiz oldugum icin depresyondaydim. Biraz sevgilim sayesinde atlattim sonra ex leyla geldi toparlanmak istedim. Halen ara sira birseyleri basaramadigim icin kendime zarar vermek istedigim oldu. Halen nedenlerle dolaniyordum bu neden basima geldi, neden boyle oluyor diye sonra bizde dini sohbet olurken bir abla beni sohbetine davet etti pek gitmeyi istemiyordum acikcasi. Simdi dusunuyorumda iyiki gitmis kurtulusum o sohbet oldu bir bucuk saat icinde aklimdaki her soru isareti cevaplandi. O an icimden aglamak geldi ben rabbimden yardim istemedim, onun verdigi bedene zarar verdim diye sabaha kadar agladim ondan sonrada ne intihar geldi aklima nede kendime zarar vermek yapmadimda cunku artik bunlardan kurtulmak istiyordum. ALLAHA sukur rabbimi bir an unutur gibi oldum ama o beni hic unutmadi artik onun istedigi gibi yasamaya gayret gosteriyorum hayatim bu sekilde cok daha iyi. Kendin birseyleri yapmak istemezsen hic birsey olmaz birde ALLAHA siginacaksin iki onemli sey.