Merhabalar Astro ve Elroy bana doğum günü hediyesi geldi 12 martta, tabii plastik fanusta, bir kaç gün orda yaşadıktan sonra bir tanıdıktan küçük bir akvaryum buldum (tosbikler büyüyene kadar bir süre idare eder sanıyorum) ve diğer gerekli şeyleride hemen tamamlamaya çalıştım (kuru alan, UVB lamba, ısıtıcı, iç filtre) başka eksiklerim varsa söylerseniz sevinirim. Renkli taşlarla beraber geldi onların zararlı olduğunu öğrendikten sonra onları çıkardım 1buçuk aydır zeminde bir şey yok akvaryumun için 3 tane büyük taş var kum almalımıyım? ve yapmam gereken başka bir şeyler var mı?
sizlerle tanıştırmak için ancak zaman bulabilidim, oldukça hareketli ve hep aç benim tosbiklerim, odaya girdiğimde cama yapışıp hızlı hızlı yüzmeye başlıyorlar yemek vericem diye, akvaryumda bir şey yapmam gerekirse elimi soktuğum anda hemen parmaklarıma atloyorlar
)
Resimleri zaman çizelgesine uygun koydum geldikleri zamandan akvaryumun son haline kadarki sırayla;
mailto:/1yn9n5.jpg
mailto:/15f0fva.jpg
mailto:/8wxmw1.jpg
mailto:/9kw7d3.jpg
mailto:/35he0yq.jpg
mailto:/obx4.jpg
mailto:/33nfb42.jpg
mailto:/1zph0ep.jpg
mailto:/4fzkgz.jpg
mailto:/bdgrk.jpg
ikisininde sırtında beyzlaşmalar başladı özellikle elroyda daha fazla var buna benzer resimler kabuk gelişimi olarak değerlendirilmiş benimkiler içinde öyledir diye düşündüm ama sizlere sormak istedim, kabuk değişimi değilse e yapmam gerekir?
nasıl bakılması gerektiğiyle ilgili bu kadar çok bilgi paylaşıp bu kadar duyarlı olduğunuz ve bu hayvanların da diğerlerinden farklı olmadığını ve büyük hayvanlar kadar belki daha fazla özenle bakılmasını bizlere gösterdiğiniz için katkısı olan herekese teşekkür ederim... umarım onları beğenir ve seversiniz
)
sizlerle tanıştırmak için ancak zaman bulabilidim, oldukça hareketli ve hep aç benim tosbiklerim, odaya girdiğimde cama yapışıp hızlı hızlı yüzmeye başlıyorlar yemek vericem diye, akvaryumda bir şey yapmam gerekirse elimi soktuğum anda hemen parmaklarıma atloyorlar
Resimleri zaman çizelgesine uygun koydum geldikleri zamandan akvaryumun son haline kadarki sırayla;
mailto:/1yn9n5.jpg
mailto:/15f0fva.jpg
mailto:/8wxmw1.jpg
mailto:/9kw7d3.jpg
mailto:/35he0yq.jpg
mailto:/obx4.jpg
mailto:/33nfb42.jpg
mailto:/1zph0ep.jpg
mailto:/4fzkgz.jpg
mailto:/bdgrk.jpg
ikisininde sırtında beyzlaşmalar başladı özellikle elroyda daha fazla var buna benzer resimler kabuk gelişimi olarak değerlendirilmiş benimkiler içinde öyledir diye düşündüm ama sizlere sormak istedim, kabuk değişimi değilse e yapmam gerekir?
nasıl bakılması gerektiğiyle ilgili bu kadar çok bilgi paylaşıp bu kadar duyarlı olduğunuz ve bu hayvanların da diğerlerinden farklı olmadığını ve büyük hayvanlar kadar belki daha fazla özenle bakılmasını bizlere gösterdiğiniz için katkısı olan herekese teşekkür ederim... umarım onları beğenir ve seversiniz