Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

avlanmayı sonradan öğrenebilir mi acil

Belediyeye verilen hayvanın sonu ölüm olur.
Belediyeye vermiyorum doğal olanına bırakıp takip edeceğim
Zamanın genç kızları ciddi sorunlu oluyor.
pardon ne alaka acaba haddinizi bilin buraya bende keyiften veriyorum demedim yaşadıklarımı bilmeden dilinizi uzatıp yorum yapamazsınız lüzumsuz yorumlarınızı kendinize saklayın başıma doktor kesilmenize de gerek yok

Doğal göle, doğal akarsuya, dereye vs. Doğal su oluşumu olan hiçbir yere kesinlikle bırakmayın. Yerli kaplumbağalar için zararlı ve istilacı tür bunlar. Açık havada yalnız yapay göletlerde yaşamaları uygundur.

Belediyeye vermiyorum doğal olanına bırakıp takip edeceğim

pardon ne alaka acaba haddinizi bilin buraya bende keyiften veriyorum demedim yaşadıklarımı bilmeden dilinizi uzatıp yorum yapamazsınız lüzumsuz yorumlarınızı kendinize saklayın başıma doktor kesilmenize de gerek yok
Tamam kullanıcı adına bak.

Ortamda başka reslerde varsa konabilir. Şu an havalar uygun düzeyde kışa kadar adapte olur. Kış için gereken hazırlığı yapar. Eylüle fazla kalmayın.

Sizdeki durum amonyağa bağlı allerjik durum olabilir.

Anti bakteriyel sabun kullanıyorsanız bırakın. Bu deri üstündeki faydalı bakterileri de öldürüp deriyi zayıflatır. Yara oluşumları artar.

Ortamda başka reslerde varsa konabilir. Şu an havalar uygun düzeyde kışa kadar adapte olur. Kış için gereken hazırlığı yapar. Eylüle fazla kalmayın.

Anti bakteriyel sabun kullanıyorsanız bırakın. Bu deri üstündeki faydalı bakterileri de öldürüp deriyi zayıflatır. Yara oluşumları artar.
Değil. Takip cihazı yapıştırıp bakin o hayvan ölmezse ben birşey bilmiyorum.

Havalar soğudu. Bırakacak yer bulana kadar zaten Eylül olur.

Geceleri ciddi soğuk oluyor şuan gündüz zaten birşey olmaz.

Teşekkür ederim sabah bi egzotik hayvan veterineriyle görüştük ve bıraktık bıraktığımız an direkt yüzerek gitti akşam gidip kontrol ettiğimde de bi kaplumbağanın peşinde geziyordu

Tamam. Diğer hayvana bakarak ondan birşeyler öğrenir. Yeterli zaman var.

Değil. Takip cihazı yapıştırıp bakin o hayvan ölmezse ben birşey bilmiyorum.

Havalar soğudu. Bırakacak yer bulana kadar zaten Eylül olur.

Geceleri ciddi soğuk oluyor şuan gündüz zaten birşey olmaz.
Kanka hasta mısın bi sal ya hayvanı kontrol edeceğim diyorum laftan anlamıyor musun

Takibe gerek yok. Hayvan yaklaşmaz zaten. Ama yakınınızda denk gelirseniz ve yem öncesi yem kutusunu sallayıp sesini algılamasını sağladıysanız kutuyu salladığınızda, sesini duyup kutuyu gördüğünde yaklaşabilir. Önünde suya yemleri atarsınız.

Takibe gerek yok. Hayvan yaklaşmaz zaten. Ama yakınınızda denk gelirseniz ve yem öncesi yem kutusunu sallayıp sesini algılamasını sağladıysanız kutuyu salladığınızda, sesini duyup kutuyu gördüğünde yaklaşabilir. Önünde suya yemleri atarsınız.
Ben o hayvan ölür diyorum umarım haksız çıkarım.

O durum belli olmaz. Kışa hazırlık için yeterli vakit var. Yağ depolar. Isı kademeli olarak düşeceği için hayvan kendini ayarlar.

Geri