Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Aydınlatma

deniz.us

Yeni Üye
Kaplumbağayı yeni arkadasımdan aldım akvaryumunu siparis ettim ama ısıtıcı ve aydinlatma hakkında bir bilgim yok yardımcı olabilirseniz cok guzel olur

Bu arada arkadasim kaplumbagayi alali bir yil falan olmus ama bu zamana kadar hic isitici ve ya uv lamba falan kullanmamis maalesef😮‍💨

Kabuk boyu 5 santimden biraz daha fazla ve 3 gundur plastik bir kutuda bakiyorum akvaryumu birkac gune gelecek cunku bir zararı olur mu bilmiyorum

Daha once de boyle nir deneyimim olmadı nasıl beslemeliyim ne yer ne kadar yer nasil yasar bilmiyorum

Ne almam gerektigini bilmedigim icin en acilinden sadece akvaryum yem ve kuru alanda kalabilmesi icin bir rampa siparis ettim suanlık. Bir de 8 santim olana kadar isiga ihtiyaci yok falan yazilmis onlari okudum ama ne kadar dogru ne kadar degil bilmiyorum

Foruma hoşgeldiniz.

Hayvan uygun sistemde yaşamadığı için ufak kalmış. Su ısıtıcı ve filtre akvaryum ölçüsüne göre belirlenecek. Akvaryumu ne kadar büyük alırsanız o kadar uzun süre gider.

Uvb ampul zaruri değil. Isıtma lambası önemli bu konuyu inceleyin.

Bu sitede lamba satılıyor.

Hayvanın 6 cm kabuk boyunu geçtiğini farzedersek. Omega one juvenile turtle sticks yemi,

Mineral yemde sera carnivor yada tropical biorept W yemi,

Kurutulmuş yemde sera raffy I, tetra yada dajana markalardan birinin gammarusunu alın.

Geri