Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Badem'in yeni akvaryumu

ecemm

Bronz 4 Üye
Merhabalar Badem'i geçen sene haziran ayında almıştık büyüdüğü için artık akvaryumu ona küçük gelmeye başlamıştı. Biz de sitedeki öneriler doğrultusunda mas akvaryuma bu akvaryumu yaptırdık ama bademi daha koymadık. Nasıl olmuş sizce? Sadece kafama takılan bir şey var su içinde uyuduğu için tutunacak bir yeri nasıl ayarlayabiliriz? Şu anki akvaryumunda oturma alanının tutaacaklarının arasına girip uyuyor ama artık büyüdüğü için zorlanıyor.

Ekli dosyalar

• IMG_7311.jpeg
    IMG_7311.jpeg
    2.2 MB · Görüntüleme: 19
  • IMG_7310.jpeg
    IMG_7310.jpeg
    1.7 MB · Görüntüleme: 20
  • IMG_7309.jpeg
    IMG_7309.jpeg
    1.8 MB · Görüntüleme: 19
Merhaba çok güzel bir akvaryum iyi günlerde kullanın kaplumbağa ve akvaryumlar hakkında hiç bilgim yok 1 hafta önce çocuklar çok isteyince aldım ama bakımının bu kadar zor olduğunu bilmiyordum plastik bir kap verdiler sadece bugün davranışları değişik geldiği için bir araştırma yaptım bu foruma denk geldim iyikide denk geldim galiba akciğer enfeksiyonu oldu peteğin üstüne koydum kabı inşallah fayda eder tedavi için burdan öğrendiklerimi yarın uygulamaya başlayacağım. Merak ettiğim lamba almış olsam bu kapta ne kadar tutabilirim kapsamlı bir akvaryum için şuan bütçem uygun değil şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim

Su yüzeyi hizasında 3 vantuzla oklava yada plastik boru gibi birşey tutturun. Hayvan tutunup dinlenir ve uyur.

Keşke kuru alanı biraz daha geniş yapıp tahta üzerine oturtsaydınız. Bu şekilde üst kuşağa yük biniyor.

Bu paspas değil de bunun üçgen ve altıgen şekilli olanından alabiliseniz alın. Alandan panikleyip inerken tırnağını takıp kırabilir.

Yetişkinler tabanda kuma oturup uyuyabilirler.

Geri