Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Bakım için yardım

Evet gerçekten siz ve cem beyler çok yardımcı oluyor belki işi vardır umarım yarı atarki bilgili arkadaşlae yardımcı olsun hayvan iyileşsin
Valla umarım. Yardımcı olmak bir yana insanları da ikna etmeye çalışıyoruz.

Bu iki gündür iki kişiden zar zor akvaryum fotoğrafı aldım atmak istemiyorlar ama anlıyorum akvaryum iyi olmayınca insan çekiniyor.

Ama zaten kotu koşullarda bakiliyorsa en cok akvaryum fotoğrafı gerekli Yardımcı olabilmek için.

Mesela Cem admin ugrasmaz sadece konu başlığında sorulan soruyu cevaplar ama ben oyle degilim tum detaylari sorarim.

Bu şekilde kaç tane ölüm kabında bakan kişiye yardimci oldum.

Zararli ekipman kullanan mi dersin hic ekipmani olmayan mi dersin kalın kum, kabuk jeli, parazitli yemler daha neler neler cikiyor boyle zorla isteyince.

Valla umarım. Yardımcı olmak bir yana insanları da ikna etmeye çalışıyoruz.

Bu iki gündür iki kişiden zar zor akvaryum fotoğrafı aldım atmak istemiyorlar ama anlıyorum akvaryum iyi olmayınca insan çekiniyor.

Ama zaten kotu koşullarda bakiliyorsa en cok akvaryum fotoğrafı gerekli Yardımcı olabilmek için.

Mesela Cem admin ugrasmaz sadece konu başlığında sorulan soruyu cevaplar ama ben oyle degilim tum detaylari sorarim.

Bu şekilde kaç tane ölüm kabında bakan kişiye yardimci oldum.

Zararli ekipman kullanan mi dersin hic ekipmani olmayan mi dersin kalın kum, kabuk jeli, parazitli yemler daha neler neler cikiyor boyle zorla isteyince.
Valla doğru diyorsun iyiki bu forum var

Geri