Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

balerin duruşu

Kapluştron

SKF Delisi
Kapluşlar suyun içinde alerin duruşu yaparmı yapmazsa o harekete benzer bir hareket yapıyorlar eden olabilir : )

Hareketlerinin coğunun nedenini bilemiyoruz ama balerin durusu yapan bi kaplus güzel olur :D

Ona ne şüphe. : )

Isıtıcı lambayı alınca benimkilerde bol bol yapacaklar çekip koyacağım inşallah

Benimkiler bazen su içindeki dinlenme sehpasının yüzeye yakın katında bu duruşta uyuyorlar. Bazende gündüz böyle dinleniyorlar.

Bende su içi dinlenme sehpası yok malesef suda sadece burnu dışarda yapıyorlar bunu inşallah kuru alanda yaptıkları günleri de göreceğim çok yakında

Benimkiler kuru alandada sudada yapiyor :) bir fotograf koyiim :)

Ekli dosyalar

• IMG_20130615_165637.jpg
    130.5 KB · Görüntüleme: 275
Cvp: balerin duruşu

su istediği ısıya sahipse ve kafasını suyun dışına çıkartabileceği kadar sığ olduğu zaman benimkide suyun içinde yapıyor o hareketi. Sığ sulardan daha çok keyif alıyor gibi geliyo bana

bu duruş hayvanın iç huzur sağlayıp nirvanaya ulaştığı en mutlu anıdır. bu şekilde gerilerek ısıdan maksimum fayda sağlarlar.

Evet ama ben bunu kuru alanda yaptıklarında bu durum söz konusu diye biliyorum benimkiler suda yapıyor ya da yaptıkları bu harekete çok benziyor. : )

bu da iki türlü. birincisi suda sabit durmak için, ikincisi su ısısından faydalanmak için

Dün akşam lambayı kurar kurmaz yukarı çıktılar ben ayarlarken bile dolanıyorlardı küçük biraz korkuyo kuru alandayken o yüzden çok yaklaşamadım çekebildiğim kadarıyla :D ve onlar için katettiğim yolun her kilometresinin karşılığını hemen verdiler bana :D

k400.jpg

osd4.jpg

mailto:/img443/610/g5qf.jpg

Çok güzel görünüyorlar. Lamba bulma zahmetlerinizi takip ettim. Gerçekten değmiş. :)

Evet o hareketi yapınca çok tatlı oluyorlar:t65y:

Çok güzel görüntüler Duygu, hayırlı olsun ufaklıklara :) Sende artık iyi bir dinlenirsin.

Gerçekten öyle onları izleyerek dinleniyorum.: ) birşey soracağım ben lambayı ne zaman açsam hemen çıkıyorlar yukarı hiç inmiyorlar hele lilly johnny arada bir iniyor tekrar çıkıyor falan ama lilly hiç inmiyor saatlerce neden olabilir

Geri