Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

balerin duruşu

Cvp: RE: balerin duruşu

Kapluştron' Alıntı:
Gerçekten öyle onları izleyerek dinleniyorum.: ) birşey soracağım ben lambayı ne zaman açsam hemen çıkıyorlar yukarı hiç inmiyorlar hele lilly johnny arada bir iniyor tekrar çıkıyor falan ama lilly hiç inmiyor saatlerce neden olabilir

Sen lambayı gündüz 07:00-19:00 yada 08:00-18:00 arası sabit açık tut. Hayvan istediği zaman inip çıksın yada kalsın. İhtiyacı olduğunu düşünürse bırak kalsın. Sen belirleme. Hasta olur ve strese girer. Benim tahminim hayvan metabolizmayı toparlıyor. İyice ısınmak istiyor.

Tamam öyle yaparım en az 12 saat mi olmak zorunda evdekiler biraz söyleniyorda bu hep açık mı kalcak böyle diye

Cvp: balerin duruşu

duygu o kabuğu oradan al. farkederlerse oradan kaçmaları işten değil. yada kuru alanı aşağıya çek.

orda vantuzun asma yeri varda onu kapatmak için koydum zaten artık kuru alana çıktıklarında gözleri hiç birşey görmüyor hemen güneşleniyorlar :) ama aşağı çekerim

Cvp: balerin duruşu

Arkadaşlar kuru alanlarınız güzel hoş ama Cem bey'in dediği gibi kuru alandan kaçma ihtimalleri çok yüksek o yüzden kuru alanların kenarları yüksek olsun. Ya da daha derine indirin bence. Benimkilerin kabuk boyu 5 cm ama kolları, ayakları ve kafasını uzattığında Dalsım gibi oluyor maşallah =) Kaçmalarından korkuyorum :)

Doğru söylüyorsun ama kabuğun olduğu yer aynaya yapışık yani oraya çıksa bile geri düşer dışarı çıkamaz ama her ihtimale karşı indirdim biraz teşekkürler: )

Geri