Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Benim tatlı bebek kaplumbağam

Tropical supreme adult, blood worms ve raffy royal bitince alma.

Biorept W yemi haftada bir vereceksin. Mineral yemi aşırı kullanmıyoruz. RaffyP ve reptomin ana yemler. Esas öğün ana yemlerdir.

Yetişkinlerde kurutulmuş yemi haftada 1 gün veriyoruz.

Tropical supreme adult, blood worms ve raffy royal bitince alma.

Biorept W yemi haftada bir vereceksin. Mineral yemi aşırı kullanmıyoruz. RaffyP ve reptomin ana yemler. Esas öğün ana yemlerdir.

Yetişkinlerde kurutulmuş yemi haftada 1 gün veriyoruz.
Raffy royale ve blood wormsu ufak hayvan için verdim. Büyük olana vermiyorum.

4gün reptomin
2gün biorept W
1gün kurutulmuş yem diye düzenledim.

Kabuk hakkındaki görüşünüz nedir. Ufalanma var gibi geldi bana ama şimdi aydınlık gözle bakınca ciddi bir ufalanma yok.
Baticon aldım uygulayayım mı?
Bu aralar suda takılıyor.

turtle2.jpg

Telefonunuzun markası nedir parlak gibi çekmiş

Kuru alandaki siyahlıklar küf değil metilen zamanla boyadı o kısmı. Kuru alanı çıkartıp metilen mavisi ile yıkıyorum iyice.

Baticon değil de 2 hafta boyunca haftada bir devit sür.

Büyük hayvana omega one adult yemde al. Çeşit artsın.

Raffy P yemi gördüm. İyice yoldan çıkmış artık önermeyeceğim. Yemin canına okumuşlar.

Baticon değil de 2 hafta boyunca haftada bir devit sür.

Büyük hayvana omega one adult yemde al. Çeşit artsın.

Raffy P yemi gördüm. İyice yoldan çıkmış artık önermeyeceğim. Yemin canına okumuşlar.
Evet bencede ama bendeki raffy p 6 7 ay once alındı kovadan bölme olarak o daha orijinal duruyor.

Tropical Biorept W 8 ay önce alındı ama geçen hafta tekrar aldım aynı yem gibi duruyor görünüş olarak birebir.

20250619_234357.jpg

Ahm güncel yem. 0 gammarus. Çok yoğun ot kokusu var.

20250619_234503.jpg

Tetra reptomin 7 ay önce alındı.
20250619_234612.jpg

Raffy p 9 ay önce alındı.
20250619_234713.jpg

Blood worms 7 ay önce alındı.
20250619_234802.jpg

Dried fish 1 ay önce alındı.
20250619_234858.jpg

Supreme Adult 6 ay önce alındı.
20250619_234939.jpg

Crickets 1 ay önce alındı.
20250619_235025.jpg

Yemleri serin güneş görmeyen yerde saklıyorum. Son kullanma tarihlerine 1 sene var bozulma yok.

Birde supreme adult yemini haftafa bir vermemde sakınca var mı. Yani zararlı mı yoksa şart değil mi

Geri