Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

benimkilerin yazlık akvaryumu

Cvp: benimkilerin yazlık akvaryumu

aslında güzel değiller çirkinin önde gidenleri. o dediğin doğuştan öyle mat renkliydi. silik renkli dediğim o, alt bağası da böyle silik. canlı siyahlık yok. tabi o sarı renkli ısıtmanın etkisi de var üstteki uv'ye dönük, beyaz ışık yediği için daha belirgin çıkmış.

Bence o kahverengi kabuklu olan değişik bir hayvan :) gayet güzel.

Saglikli mutlu günlerde kullansinlar gercekten cok güzel olmus ellerine emegine saglik onlar adina tesekkür ediyorum onlara nasil deger verdigin burdan anlasiliyor helal olsun buarada kusurma bakma ben yazmayi unutmusum ^^

Cem abi kaplumbağaların çok ama çok şanslı yavrucakları yazında mükemmel bir akvaryum bekliyor.Eline sağlık.Kaplumbağalarınızla yaz mevsiminizin çok iyi geçmesi dileklerimle^^

işte alel acele üstün körü aldım bir akvaryum. şimdilik idare edecek düzeyde ama 20 cm'yi geçecekleri günlerde gelecek o zamanı düşünüyorum. getirdiğim akvaryumda çektikleri sıkıntı o zaman bunda olacak.

Ben o boya geldiklerinde akvaryumu değilde kuru alanı merak ediyorum. Artık atlamasınlar diye sistem tavana kadar yükselecek :)

o işi artık o zaman düşünüceğim. mobilyasıyla birlikte yeni akvaryum şart gözüküyor. en azından ekipmanlar evde hazır. ankara izmir taşırım artık. bir o kar kalacak. ekstra masrafım olmayacak.

Geri