Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!cem' Alıntı:2. Ve 3. Yorumlarından bir şey anlamadım. Biraz daha düzgün yazı yazıp, detaylı bilgi vermen gerek. Akvaryum tam kaç litre veya ölçüleri neler; ekipman olarak elinde neler mevcut ?
findos' Alıntı:Evet turk degil ben bunda guluncekte bisey olmadi zaten insan gibi yardim istedim ben ve 1 kisi disinda tam olmadan yardim etmedi ve dikkat ceken yorum yazdi ben ve hemen yorum geldi bence beni elestiriyor siz bunun yerine insalara yardim etmeyi dusun siz ama yardim edenlere tesekkur ederim akvaryumum
200su var bugun zor da olsa ogrendi ben aldigim yere sordu ve bundan once 100su bulunan bi akvaryum vardi o yuzden biras kucuk kalmis olabilir uva uvb isik var suyunda temizleyici siz filitre diyor ama cok kucuk tas var kuru yer var
Birde isi veren bi alet var
Abi o sirada ic filtrede cok ses cikiyor tarzinda bir konu vardi bu konuda gozden kacmisti sanirim oyuzden o konuya yorumlar yapilmisti sanirim ona istinaden yazilmis o mesajcem' Alıntı:ses geliyor diye yazmışsın yukarıda onun için bu şekilde önerdim. kaplumbağa için diyorsan o seste de uyur.